[single_post_category_name]

Det skal du lave i din weekend i Aarhus

Besøg Street Food

Ved rutebilsstationen finder du Aarhus Street Food, som byder på et stort udvalg af lækre madboder. Her er du garanteret en dejlig aften med alt hvad mad-hjertet begærer. Du kan læse mere om hvad konceptet byder på her.

Hvor?
Ny Banegaardsgade 46 8000 Aarhus C

Hvornår?
Fredag: 11.30-22.00
Lørdag: 11.30-22.00
Søndag: 11.30-21.00

 

Prøv en af de nye drenge i klassen

I tirsdags åbnede Sonnesgade dørene op for en helt ny gourmetrestaurant, Restaurant Sonnesgade 11, som byder på lækre råvarer og retter på topniveau. Med 15 velsmagende og fransk inspirerende retter på kortet, kan du nyde en dejlig middag i behagelige omgivelser.

Hvor?
Restaurant Sonnesgade 11, Sonnesgade 11, Aarhus C

RETROGULD loppemarked

Har du et retro-elskende hjerte, så har vi fundet det absolut hyggeligste retro- og vintage marked, hvor du med garanti kan finde en masse lækre retro/vintage varer til hjemme og til dit skab. Du kan blandt andet finde: danske design klassikere, keramik, gamle skilte, legetøj, vintagetøj, sjove nipsting og meget andet!

Hvor? 
Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus.

Hvornår?
Lørdag d. 17 september, fra kl. 10.00 – 16.00
Søndag d. 18 september, fra kl. 10.00 – 16.00

 


Coffee time

Står weekenden på et glædeligt gensyn med en god veninde eller en helt anden? Så kunne en god kop kaffe måske være en idé. I hvert fald har Thit, som er indfødt århusianer, samlet de bedste og mest hyggelige kaffebarer i Aarhus, som du kan se lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide