Byguides

Det skal du lave i din weekend i København

Have a drink

Vi kan lige så godt nyde de lune temperaturer, inden vi skal vinke farvel til den skønne sensommer og byde velkommen til efteråret. (Uha, det skal vi altså lige vende os til!). Derfor er der god grund til, at nyde weekenden med en god cocktail eller to. Vi har samlet vores absolut favorit steder i København, som du kan se her.

Golden Days

Kan du huske 70’erne? Eller kunne du godt tænke dig at genopleve nogle af historiens øjeblikke? Så inviterer Goldens Days Festival, som i dag er en af byens mest populære kulturelle begivenheder, på over 200 arrangementer i ét program. Dette er lige fra stort kollektiv med overnatning i Absalon, byvandring og byggeworkshop på Christiania og meget meget mere. 

Hvor og hvornår? 
Se AOK eller se det fulde program her


Se film under åben himmel

Dokumania Live byder på en spændende dokumentar i det fri, om den sex-skandaleramte amerikanske politiker, Anthony Weiner. Her kan man se politikerens kamp for at genvinde æren efter sexskandalen. Filmen vises i aften, men hvis dette i passer ind i dine planer, så har du mulighed for at deltage på søndag d. 18 september, hvor filmen vises igen Carpark Movie Nights.

Hvor?
Torsdag: Videomøllen, Krydset mellem Ravsborggade og Sankt Hans Gade, 2200 København Søndag: Under Bispeengbuen, ml. Nordre Fasanvej og Bispeengen, 2000 Frederiksberg.

Hvornår?
Kl. 20.30

Tag til lagersalg

Weekenden står for vores vedkommende på shopping (wuhuu). Og hvem elsker ikke lagersalg? Ja okay, sommetider kan det dog godt være en anelse uoverskueligt! Meeeen der er MEGA gode rabatter og hvem ved, måske finder du de sko som kostede en krig sidst du så dem i butikken, pludselig er sat ned til en ret god pris! (Amen vi er vilde med rabatter). Hvis du er i tvivl om, hvor og hvornår de forskellige lagersalg er, så har vi lavet en guide til dig, som du kan finde lige her.

 

Halvmarathon

Hvis du ikke selv skal prøve kræfter af med en af de lidt længere løbeture (puuuha 21,1 km. 5 må være rigeligt!), så kan du bruge din søndag eftermiddag på at heppe på en masse seje løbere, når de søndag løber Copenhagen Half Marathon i inde by. Dagen byder på en helt fantastisk stemning, live musik, en fed opbakning fra en masse glade mennesker og forhåbentlig skønt vejr!

Hvor?
Se ruten her

Hvornår?
Søndag d. 18 september kl. 11.15

 

Bilfri dag

Sæt bilen derhjemme og fold dine kreative evner ud! Søndag inviteres du nemlig til kridtdag på Dronning Louises Bro, hvor 500 kilo kridt (45.840 stykker) vil ligge klar til at blive forvandlet til det fineste kridtmaleri. Kom og vær med til at få en hyggelig dag

Hvor?
Dronning Louises Bro

Hvornår?
Søndag kl. 14.00 – 20.00

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *