[single_post_category_name]

Det skal du lave i din weekend i Odense

Food festival 

Er du madglad og befinder dig i Odense i den kommende weekend? Så venter SPIS! Odense Food Festival på igen i år at kunne forkæle dine smagsløg, når de i weekenden fejrer kvalitetsråvarer, det gode håndværk, fællesskab og 11 af Odenses fantastiske restauranter. Så forkæl dig selv med lækre fynsk afgrøder tilberedt af de dygtigste kokke – så er vi ret sikre på, at det bliver en god weekend!

Hvor og hvornår? 
Se programmet her.


Sejltur på Odense Å

Vi elsker sensommeren og hold op hvor er vi heldige med det skønne vejr! Derfor er der god grund til at nyde den dejlige sol nu hvor den er der. de sommeren kan du sejle igennem Odense Å. Tag din veninde, kæreste eller familie med på en hyggelig sejltur på Odense Å, og så sørger Odense Aafart for at I får en dejlig og afslappende tur. Du kan læse mere her.

Hvornår?
Hver time mellem 10 – 17 

Hvor?
Filosofgangen 30, 5000 Odense C


Dansefest

Er du frisk på en lørdag med god musik og massere af dans? Så har AbunDANCEclub & Samsara Dance Club arrangeret en kæmpe dansefest på Kulturmaskinen. Woop woop! Tag dine veninder under armen og hop i et par behagelige sneakers! Så er du klar til at danse natten lang til en masse skøn musik! 

Hvor?
Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C

Hvornår?
Lørdag d. 17 september kl.19.00 – 01.00

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide