Her skal du nyde lørdagens bedste cocktails!

Her på redaktionen er vi ret vilde med de lune sensommeraftner og et par lækre cocktails med veninderne. Skal du ud og nyde lørdagen med dine veninder, så har vi fundet vores 10 favorit cocktails barer frem til dig, som du kan lade dig inspirere af – og hvem ved, måske ses vi? 🙂

LÆS OGSÅ: Din ultimative lagersalgsguide: Spar op til 80%

Lidkoeb

På Vesterbro finder du en af den lækreste 3 etagers cocktailbarer som ligger i en hyggelig baggård. Lidkoeb byder på en masse overraskelser for dem der ikke har været der før. I stueetagen og på første sal fristes du her af det brede cocktailkort, samt flere typer af øl. Øverst på tredje sal finder du den hyggelige og afdæmpede overraskelse, som er her du kan nyde en whisky i de fineste møbler.

Hvor: Vesterbrogade 72B, 1620 København V.
Åbningstider lørdag: 16.00 – 02.00


Bar25

Er du i tvivl om hvor weekendens bytur skal startes, så er Bar25 STEDET! Her er du sikret en lækker aften i den skønneste New Yorker/London stemning. Bar25 er en oplevelse i sig selv, på grund af indretningen og udover det har du 30 forskellige og meget lækre cocktails at vælge i mellem.

Hvor: Nikolaj Plads 25, 1026 København K
Åbningstider lørdag: 16.00 – 00.00

Bar7

I hjertet af København finder du den absolut lækreste cocktailbar som er sammensat af flere hyggelige, forskellige ”stuer” og byder på et hav af eksotiske cocktails. Kan du lide et lækkert touch af lakrids, så skal du prøve husets populære signaturkomposition, Liquorish Jewel! (Mums, siger vi bare!) Uanset hvad, så er du garanteret en lækker cocktail og det er ret farligt, for de smager SÅ godt, at man umuligt kan nøjes med én!

Hvor: Studiestrædet 7, 1455 København K
Åbningstider lørdag: 16.00 – 04.00


Fugu

Ved Gammel Strand finder du cocktailbaren Fugu, som ligger i en lækker og hyggelig indrettet gårdhave. Her kan du nyde specielle cocktails lavet på kaffe og te – prøv f.eks. deres Green Tea Bourbon Sour eller en Dry Coconut Daiquiri.

Hvor: Gammel Strand 42, 1202 København K
Åbningstider lørdag: 17.00 – 04.00

1105

Er du til en aften med inspiration hentet fra hotelbarer i London, så er 1105 stedet at tage hen. Her kan du nyde cocktails der er lavet fra bunden med de rigtige ingredienser, i moderne og luksuriøse omgivelser! 

Hvor: Kristen Bernikows Gade 4, 1105 København K
Åbningstider lørdag: 20.00 – 02.00

Ruby

Ønsker du at nyde en lækker cocktail i store, fine og bløde møbler? Så kan vi anbefale Ruby, som du finder på Nybrogade. Her er du garanteret en dejlig aften i afslappede omgivelser, med helt formidable cocktails og ekstravagant servering. Skal du have en oplevelse med på vejen, så bør du næsten smutte en tur på toilettet (ja, den er god nok). Her kan du gøre hvad der nu skal gøres, alt i mens der spilles Eddie Murphys kendte comedy-klassiker ”Raw” i højttalerne. 

Hvor: Nybrogade 10, 1203 København K
Åbningstider lørdag: 16.00 – 02.00


NOHO

Er du til en aften hvor afstand er et absolut no-go, så er Kødbyen perfekt! Her har du mulighed for at nyde en lækker middag, hvor du efterfølgende kan trille hen på Kødbyens hyggelige cocktailbar, Noho. Er du til en frisk og lækker cocktail, så kan vi varmt anbefale Ted’s Passion som bliver serveret i en hel syltekrukke. (Vi kunne snildt drikke den hele selv, meeeeen, den er nok mest passende at dele med din veninde). 

Hvor: Kødbyen,Flæsketorvet 26, 1711 København V
Åbningstider lørdag: 10.00 – 03.00

Strøm bar

Ved Gråbrødre Torv finder du en af de cocktailbarer som byder på cocktailnørderi i topklasse.  Ikke nok med at du på cocktailkortet bliver informeret om ingredienserne, så er årstallet for hvornår de enkelte cocktails for første gang optrådte på skrift, også en vigtig information. 

Hvor: Niels Hemmingsensgade 32, Gråbrødre Torv, 1153 København
Åbningstider lørdag: 18.00 – 03.00

Gilt

På Nørrebro ligger Gilt som byder på en aften med skarpe cocktails og en afslappet og imødekommende atmosfære. Her kan du vælge i blandt 15 lækre cocktails, som nøje er udvalgt efter sæsonen.

Hvor: Rantzausgade 39, 2200 København N
Åbningstider lørdag: 18.00 – 02.00

Curfew

Vil du have en spændende og oplevelsesrig aften, så byder Curfew på smukke omgivelser og fungerer som et cocktail-museum. Rummet er fyldt med smukke vintage ting og der lægges stor vægt på detaljer, kreativitet og spændende smagskombinationer. 

Hvor: Stenosgade 1, 1616 København V
Åbningstider lørdag: 19.00 – 03.00

LÆS OGSÅ: ”Street Food” er kommet til Aarhus – for at blive

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive