NorthSide 2017: Så hurtigt blev søndagsbilletterne udsolgt

Selvom der er længe til næste sommer, så kan du allerede nu begynde at glæde dig til næste års NorthSide festival. Især hvis du var en af de heldige, som vi fingrene i de populære søndagsbilletter.

Det er vist ingen hemmelighed, at Radiohead er hovednavnet til næste års NorthSide festival, hvilket muligvis har været en af grundene til at søndagsbilletterne allerede er udsolgt. Billetsalget blev sat i gang i dag kl. 10.00, og allerede kl. 10.15 måtte NorthSide melde udsolgt på søndagsbilletterne.

Engelske Radiohead har ikke spillet en koncert i Danmark siden 2008, og NorthSide afslørede i sidste uge, at de skal spille afslutningskoncerten søndag aften til NorthSide 2017 – vi glæder os!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt