Sådan kan du nyde de sidste dage af din efterårsferie

Vi håber at du nyder efterårsferien (hvis du er en af de heldige) og at du har fået slappet af og tilbragt dagene med dine kære. Men hvad mon de sidste dage af ferien skal bruges til? Nedenfor har vi samlet en række idéer til arrangementer, som lidt inspiration til resten af feriens ”To-Do” liste. Så nyd resten af ugen og så håber vi at du får en dejlig weekend når du kommer dertil!

LÆS OGSÅ: De 10 smukkeste steder du bør besøge i efteråret


Lagersalg

Vi er næsten sikre på, at vi ikke er de eneste der bliver glade af at shoppe – og specielt når vi hører ordet lagersalg. Wuhuu! I den kommende weekend kan vi se frem til to super fede lagersalg, hvor Envii og By Lassen byder på lækre procenter som ikke er til at stå i mod. Så hiv din mor, søster, veninde eller en helt fjerde med og forkæl dig selv med lidt nyt. God fornøjelse!


Envii

Hvor?
Pakhus 11, Dampfærgevej 2, 2100 København Ø

Hvornår?
Fredag den 21. oktober Fra kl. 12.00 – 16.00
Lørdag den 22. oktober Fra kl. 10.00 – 16.00 

*Betales med Dankort. MobilePay og kontanter

 

By Lassen

Hvor?
Den Gamle Station, Vedbæk Stationsvej 20, 2950 Vedbæk

Hvornår?
Fredag den 21. oktober fra kl. 15.30 –  20.00
Lørdag den 22. oktober fra kl. 10.00 – 20.00 

*Betales med Dankort og kontanter

Halloween i Tivoli

Er der noget vi elsker, så er det en tur i Tivoli. Uanset hvilken årstid, så er der noget helt særligt ved et smut i Tivoli (okay, ingen tivolitur uden churros. NAM!) Nyd derfor de sidste dage af ferien og tag en tur i Tivoli og køb en kop varm kakao og lækre nylavede vafler, lad ungerne nyde en god tegnefilm i Nimbs Halloween-bio og slut af med Tivolis Illuminationer ved søen enten kl.19.45 og 21.45 

Hvor?
Vesterbrogade 3, 1630 København V

Hvornår?
Søndag og torsdag fra kl. 11.00 – 23.00
Fredag og lørdag fra kl. 11.00 – 24.00

Biografen – Klassefesten

Er der noget der passer godt til en hyggelig efterårsdag, så er det da en tur i biffen, med tilhørende popcorn an mas og en stor iskold sodavand. Planlæg en tur i en af landets biografer i løbet af weekenden og få et godt grin til den pinlige og en anelse grænseoverskridende ”Klassefesten 3 – Dåben”.

Hvor?
I landets biografer

Hvornår?
Afhænger af biografernes spilletider

Design din egen snegl

Det grå og kedelige vejr hører med til det danske efterår, men når det så er sagt, er det faktisk tit de grå og kedelige dage, der bliver de mest hyggelige (oh yes, the sweet tooth is calling). Lauras Bakery lægger op til den perfekte weekend, hvor der er sørget for at vi kan forkæle vores søde tand. Så trods det regnfulde vejr og tag et smut i Torvehallerne og design din egen lækre snegl! (Mmh, det er stensikkert på vores to-do liste i weekenden.)

Hvor?
Frederiksborggade 21, 1360 København K

Hvornår?
Torsdag den 20. oktober til fredag den 21. oktober, mellem kl.12.00 – 15.00

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i din weekend: Besøg byens lækreste burgerjoints!

Nyd efteråret i Den Gamle By

Den Gamle By byder på en masse hyggelige aktiviteter for hele familien i løbet af efterårsferien.  Lav dine egne lækre hjemmelavede bolsjer, vær med til de gamle lege, eller noget helt tredje. Uanset hvad, er du sikret en hyggelig dag, som står i historiens tegn.

Hvor?
Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Hvornår?
Torsdag den 20. oktober til søndag den 23. oktober fra kl. 10.00 – 17.00

DinnerDays – 3 retter for 195 kr.

Er du et mad ører ligesom os? Så har vi fundet det perfekte arrangement. Ugen byder på festivallen, DinnerDays, som giver dig mulighed for at nyde en tre retters menu for lækre 195 kr. hvilket vi er ret så vilde med! Vælg imellem 20 forskellige restauranter og forkæl smagsløgne med en fantastisk spiseoplevelse.

Hvor?
På ca. 20 udvalgte restauranter

Hvornår?
Til søndag den 23 oktoberDans natten lang med P3 Guld

Hvis du har fulgt med på P3 radio det sidste stykke tid, har du måske fundet ud af, at der på fredag er uddeling af årets P3 Guld-priser. Woop woop! Er du en af de heldige der skal med til showet, eller nåede du ikke at få en billet? Hvis du ikke nåede at få fingrene i en af billetterne, så er der stadig håb forude. P3-Guld har nemlig lagt op til et brag af en efterfest fra kl.23.00, så uanset hvad er du sikret en super aften (og nat).

Skynd dig ind og køb billet til efterfesten og så håber vi på at se dig på dansegulvet! 😉

Hvor?
DR Byen, Studie 1

Hvornår?
Fredag den 21. oktober kl. 23.00

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være