[single_post_category_name]

Her skal du shoppe til Black Friday

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

D. 25. november er det Black Friday, hvilket betyder at det er tid til at shoppe med rabat, men hvor gør du de bedste køb? Det skal vi fortælle dig! Vi har nemlig samlet en liste nedenfor, hvor du finder de bedste shoppesteder til Black Friday. På listen finder du alt fra de lækreste modefund hos diverse butikker til elektronik til ” Black Friday på Power.dk “. God fornøjelse!


– HELE LANDET –

Black Friday på Power.dk
Hos Black Friday på Power.dk starter Black Friday allerede kl. 00.00, så hvis du vil have fat i nogle af de gode tilbud, kan du altså allerede sidde klar aftenen før. Der vil komme skarpe priser på produkter inden for langt de fleste af deres kategorier, så hvis du skal have skiftet din telefon ud eller trænger til en ny computer, så er Black Friday helt sikkert en god dag at gøre det på.

Hvor?
Online samt i alle Power butikker i hele landet
Læs mere om Black Friday på Power.dk

&Copenhagen
Oh yes! Vi holder selvfølgelig også Black Friday 😉 Så hvis du vil gøre et godt køb, så skal du altså besøge vores webshop andcopenhagen.dk. Du kan allerede nu skrive dig op til vores nyhedsbrev, og modtage de gode tilbud før alle andre.

Hvor?
Besøg os på www.andcopenhagen.dk. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

ILVA
ILVAs bolighuse står klar til et brag af en fest med gode tilbud og højt humør. Hos ILVA kan du spare mindst 25% på ALT i butikken (gælder ikke Everyday Low Price) samt shoppe udstillingsmodeller og udgåede varer til uhørt lave priser. Der vil herudover også blive serveret bobler og snacks hele weekenden.

Hvor?
Hos alle ILVAs bolighuse i hele landet


– JYLLAND –

Aalborg Storcenter
Bor du i Aalborg? Så skal du da bestemt ikke snydes for Black Friday. Hos Aalborg Storcenter får du nemlig en masse dejlige tilbud allerede fra morgenstunden. De har åben fra kl. 08.00 og helt frem til kl. 22.00, så der skulle være rig mulighed for, at nå at få fat i de gode tilbud.

Hvor?
Aalborg Storcenter
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV

Bruuns Galleri
Bruuns Galleri i Aarhus holder også Black Friday. Her har du mulighed for at spare fra 20-50% på udvalgte items. Herudover sørger Bruuns Galleri for smagsprøver, julehygge og god stemning. Der holdes åbent fra 08.00-24.00.

Hvor?
Bruuns Galleri
M.P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C

Kolding Storcenter
Til Black Friday i Kolding Storcenter kan du finde gode tilbud i deres 125 butikker – mon ikke at du kan finde et tilbud, som passer til netop dig? Kolding Storcenter holder åbent fra kl. 08.00 til 24.00.

Hvor?
Kolding Storcenter
Skovvangen 42
6000 Kolding

– FYN –

Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder også Black Friday. De udvider åbningstiderne og starter allerede kl. 08.00 om morgenen og lukker først igen kl. 22.00. Kig forbi og gør et kup!

Hvor?
Ørbækvej 75
5220 Odense SØ 

– SJÆLLAND –

Fisketorvet
Hos Fisketorvet er du også inviteret til Black Friday, hvilket du er fra kl. 08.00-24.00, så der er altså rig mulighed for at kigge forbi. De lover at der vil være en masse vanvittige tilbud i deres butikker, og faktisk kan du spare op til 75%. Du kan se mange af deres tilbud i deres App allerede dagen før.

Hvor?
Kalvebod Brygge 59
1561 København V

Field’s
Field’s er et af de steder, hvor du virkelig kan spare penge. Her kan du nemlig spare helt op til 75% i rabat på udvalgte varer. Field’s holder åbent fra kl. 08.00-24.00.

Hvor?
Field’s
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København

Frederiksberg Centret
Glæd til den vildeste shoppingdag med store rabatter, når Frederiksberg Centret holder Black Friday fra kl. 10-22. Butikkernes tilbud offentliggøres på Frederiksberg Centrets website onsdag 23. november, så du kan allerede planlægge dine køb et par dage i forvejen.

Hvor?
Frederiksberg Centret
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Lyngby Storcenter
Drømmer du om gode Black Friday tilbud på diverse mode og boligfund? Så holder Lyngby Stortcenter Black Friday fra kl. 10.00-22.00. Listen med alle de gode tilbud, vil blive offentliggjort på deres hjemmeside, dagen før.

Hvor?
Lyngby Storcenter
Lyngby Storcenter 810
2800 Kongens Lyngby

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide