Frank Ocean kommer til Danmark!

Så er der godt nyt til alle Frank Ocean-elskerne! Den Århusianske festival NorthSide har nemlig netop meldt endnu et fantastisk navn på plakaten, Frank Ocean, og vi er vilde med det.

Frank Ocean har kun besøgt Danmark en enkelt gang før. Det var i 2013, hvor han spillede i København, og siden da har det generelt været meget sparsomt med koncerter nogen steder med den sky sanger.

Om den glædelige nyhed udtaler talsmand for NorthSide, John Fogde:
”Vi er meget begejstrede over, at det er lykkedes os at få publikums to mest ønskede navne på næste års NorthSide-plakat. Radiohead og Frank Ocean er meget sjældne gæster her i landet, så det er ret vildt, at det lykkedes os at booke dem til samme år”.

Dermed ser programmet til NorthSide 2017 lige nu ud som følger: Radiohead, Frank Ocean, Run The Jewels, Bastille, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Phlake, Liss og Bisse.

Vi glæder os allerede nu til næste sommer!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive