Byguides

Vegan Festival: Spar op til 50% på veganske spisesteder

Vegansk mad vinder hastigt frem i København i disse år, og får vores hovedstad endda en hel madfestival, Vegan Vikings, der fokuserer på netop vegansk mad. Fra d. 1-6. november er byen spækket med lækre tilbud, hvor du kan lære den store madtrend at kende.

Måske har du allerede snuset til vegansk mad – måske er du veganer? I hvert fald er det nu, du skal ud på de mange københavnske spisesteder, der serverer vegansk mad, når festivalen Vegan Vikings folder sig ud i København. Ved at tjekke ind på byguiden og appen Yelp kan du gøre brug af adskillige tilbud, som eksempelvis 2 for 1 burger hos Green Burger eller 50 % rabat på hele menukortet hos The Organic Lab.

LÆS OGSÅ: Guide: Det skal du lave i Aarhus i november 

Festivalen varer fra den 1. november, hvor det er International Veganerdag, og til og med den 6. november. Hele programmet kan ses lige her samt nedenfor.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *