Vegan Festival: Spar op til 50% på veganske spisesteder

Vegansk mad vinder hastigt frem i København i disse år, og får vores hovedstad endda en hel madfestival, Vegan Vikings, der fokuserer på netop vegansk mad. Fra d. 1-6. november er byen spækket med lækre tilbud, hvor du kan lære den store madtrend at kende.

Måske har du allerede snuset til vegansk mad – måske er du veganer? I hvert fald er det nu, du skal ud på de mange københavnske spisesteder, der serverer vegansk mad, når festivalen Vegan Vikings folder sig ud i København. Ved at tjekke ind på byguiden og appen Yelp kan du gøre brug af adskillige tilbud, som eksempelvis 2 for 1 burger hos Green Burger eller 50 % rabat på hele menukortet hos The Organic Lab.

LÆS OGSÅ: Guide: Det skal du lave i Aarhus i november 

Festivalen varer fra den 1. november, hvor det er International Veganerdag, og til og med den 6. november. Hele programmet kan ses lige her samt nedenfor.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt