[single_post_category_name]

Vegan Festival: Spar op til 50% på veganske spisesteder

Vegansk mad vinder hastigt frem i København i disse år, og får vores hovedstad endda en hel madfestival, Vegan Vikings, der fokuserer på netop vegansk mad. Fra d. 1-6. november er byen spækket med lækre tilbud, hvor du kan lære den store madtrend at kende.

Måske har du allerede snuset til vegansk mad – måske er du veganer? I hvert fald er det nu, du skal ud på de mange københavnske spisesteder, der serverer vegansk mad, når festivalen Vegan Vikings folder sig ud i København. Ved at tjekke ind på byguiden og appen Yelp kan du gøre brug af adskillige tilbud, som eksempelvis 2 for 1 burger hos Green Burger eller 50 % rabat på hele menukortet hos The Organic Lab.

LÆS OGSÅ: Guide: Det skal du lave i Aarhus i november 

Festivalen varer fra den 1. november, hvor det er International Veganerdag, og til og med den 6. november. Hele programmet kan ses lige her samt nedenfor.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide