Tømmermændsramt? Her skal du spise 1. januar

Det er 1. januar, og du er måske lige vågnet. Du kan mærke hovedpinen komme snigende og din ekstreme trang til væske…. og mad! Snaskede mad, som du ikke selv skal lave, men blot afhente eller få leveret. Men hvor finder du det bedste tømmermændsmad 1. januar? Det giver vi dig svaret på. 

– København –


Cock’s & Cows
Var det noget med en stor, lækker burger? Så holder Cock’s & Cows åben for alle de burgerglade i København. Vores favorit er helt sikkert burgeren ”Cheese’n’smoke”. HUSK at bestille twister fries til 😉

Hvor?
Find din nærmeste Cock’s & Cows her.


LêLê
Trænger du til noget fra det vietnamesiske køkken? Så holder LêLê heldigvis åben 1. januar. Vi kan varmt anbefale de vietnamesiske ruller (C2) eller retten med karamelliseret svinekød (A3). YUM! LêLê holder åben fra 11.30-21.30.

Hvor?
LêLê Street Kitchen // Vesterbro
Vesterbrogade 56
1620 København V 

LêLê Street Kitchen // Østerbro
Østerbrogade 56
2100 København Ø 


Barburrito
Det er ikke kun det vietnamesiske køkken, som holder åben 1. januar. Det mexicanske gør også! Hos Barburrito finder du alt fra tacos til burritos. Blandt vores favoritter er ”Crispy shrimp” og den vegetariske ”Sweet potatoe”.

Hvor?
Barburrito
Skindergade 36,
1159 København K.

– Aarhus –


Haute Friture
Var det noget med en omgang lækre, sprøde fritter på den fede måde? Så skal du besøge Haute Friture 1. januar. De står klar til at modtage din bestilling fra kl. 12.00. 

Hvor?

Haute Friture
Graven 16
8000 Aarhus


Café Glad
Hvis du trænger til et sundere alternativ 1. januar, så er Café Glad et rigtig godt valg. Her kan du bestille en sandwich, salater, supper og meget mere. Vi er vilde med bland-selv-salaten til 60 kr.

Hvor?

Café Glad
Frederiks Allé 27
8000 Aarhus C

– Odense –


Burger Anarchy
Vågner du op i Odense, og har lyst til en lækker, snaskede burger, så holder Burger Anarchy åben for dig. De holder åben fra 14 til 22, så der er altså rig mulighed for, at pleje tømmermændene. 

Hvor?

Burger Anarchy
Gravene 2A
5000 Odense C


Umashi
Trænger du til at sætte tænderne i noget, som er lidt mindre snaskede end en burger? Så har Umashi i Vestergade åben fra 16-21.00. Det perfekte sted for alle sushi-elskerne. 

Hvor?

Umashi
Vestergade 93
5000 Odense C

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være