Disse julefilm skal du se i biografen

Julen er familiernes tid, så hvorfor ikke tilbringe en december-eftermiddag eller aften sammen med familien i en dejlig lun biografsal. De danske biografer byder i hvert fald på rigtig mange sjove, spændende og skøre julefilm, som kan få hele familien i julestemning. Vi har her lavet en liste. Rigtig god fornøjelse!


Familien jul – i nissernes land

Premiere: 3. nov.
Genre: Familiefilm, dansk
Alder: Alle

Denne danske familiefilm har allerede haft premiere, men der er stadig rig mulighed for at se den – og det er der altså rigtig god grund til at gøre!

Pixy dukker op hjemme hos Hugo allerede d. 1. december, men han er kun kommet for at hente den hue, han glemte sidste år. Den gemmer nemlig på en hemmelighed – en magisk kugle. Ved et uheld kommer Hugo til at ødelægge den, hvilket betyder, at Pixy mister sin magi og begynder at blive hurtigt gammel. For at redde ham må Hugo rejse til et magisk land fyldt med forhindringer. 


Den magiske juleæske

Premiere:10. nov.
Genre: Animation, familiefilm, dansk
Alder: 7 år

’Den magiske juleæske’ handler om Julius. Julius er 8 år gammel og bor på børnehjem. Han er lidt af en outsider, som stadig tror på Julemanden. Da Julius opdager, at Julemanden i virkeligheden bare er lederen af børnehjemmet, der har klædt sig ud, mister han ikke bare troen på julemanden, men også troen på sig selv. Men så sker der noget forunderligt, og pludseligt befinder Julius sig i en helt anden og magisk verden. 


Undercover

Premiere: 24. nov.
Genre: Dansk, komedie
Alder: 11 år

Det er lillejuleaften, og Rikke glæder sig til flæskesteg og gaver. Men Danmarks dårligste politibetjent har ikke tid til at stoppe og dufte til klejnerne, for hun har fået en fornem opgave: Kronvidnet Mick skal transporteres til Fyn, og det umage par bevæger sig ud på et hæsblæsende eventyr med en berygtet gangsterboss og hans håndlangere i hælene.

På rollelisten kan ’Undercover’ blandt andet prale af Linda P, Paprika Steen og Mia Lyhne.


Bad Santa 2

Premiere: 1. dec.
Genre: Komedie
Alder: 15

Plattenslageren Willie Stokes vender tilbage som julemand med et seriøst alkoholforbrug. Willies side-kick, Marcus, er netop blevet løsladt fra fængslet, og med sig har han en plan om at røve en stor stak penge fra en hjælpeorganisation. Men det kræver assistance fra et helt igennem forfærdeligt menneske, nemlig Willies mor, som imidlertid har langt større ambitioner for banden. Hvis du har lyst til et godt grin, så kan du ikke komme uden om denne humoristiske julefilm.


Office Christmas Party

Premiere: 8. dec.
Genre: Komedie
Alder: Afventer censur

En streng direktørsøster truer med at lukke sin brors afdeling midt i december. For at ændre søsterens beslutning, og redde sine kollegaer fra at miste deres arbejde, vælger broren sammen med sin teknologichef Josh, at imponere en potentielt stor kunde ved at have en episk og uforglemmelig aften i firmaafdelingen. Men det går slet ikke som forventet. Julekomedien har den altid dejlige Jennifer Aniston på rollelisten. 


Pedersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Premiere: 24. dec.
Genre: Familiefilm
Alder: Alle

Denne danske julefilm er perfekt for de helt små!
Den lille kat har lagt store planer for en perfekt juleaften sammen med sin ejer. Der skal bages peberkager, pyntes op, og selvfølgelig skal der findes et flot juletræ. Men efter et uheld synes alt håb pludseligt ude, og træfældningen må afsluttes uden succes. Troen på, at det overhovedet bliver jul i år er falmende, men heldigvis har makkerparret deres kreativitet og gode naboer i behold.

Kilde: Kino.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og