[single_post_category_name]

Det skal du lave i din weekend i København 

Westmarket 
I passagen mellem Vesterbrogade og Matthæusgade finder du det nye madmarked, også kendt under Street Food. Stedet åbnede d. 26. januar, og rummer ind til videre 62 stader hvor der blandt er, mad fra Curry Nation, Kiin Kiin, Hello Lobster, Malbeck Vinbar, økologisk hverdagsmad fra Gro og Banzai Street Sushi. Det er bestemt et forsøg værd, og du er garanteret god mad af god kvalitet. 

Hvor? 
1666 Vesterbrogade 97, 1620 København V 

Hvornår? 
Mandag til fredag kl. 08:00 – 22:00 


Spabade på havnen i København
Selvom vejret ikke viser minusgrader, er det koldt nok til at tage på udendørs wellness. CopenHot er et nyt koncept inden for wellness, og som tilbyder udendørs varme bade, sauna og saunagus. Faktisk kan man sejle rundt i kanalerne i et flydende spabad. Det kan man da kalde for en utraditionel wellnessoplevelse. Så trænger du til at forkæle dig selv og din partner, men mangler inspiration til hvad og hvor, kan du tjekke CopenHot ud her.  

Hvor? 
Sankt Annæ Pl. 31, 1250 København K 

Hvornår? 
Onsdag til søndag fra kl. 12:00 – 21:00 


Chicago 
Chicago er en muscial der handler om den glamourøse dobbeltmorderske Velma Kelly (som spilles af Julie Steincke) og natklubsangerinden Roxie Hart (som spilles af Maria Lucia). Roxie myrder sin elskede og ryger i kvindefængslet. Her konkurrerer Velma og Roxie om pressens opmærksomhed i håb om at blive frikendt. Det er kun stjerneadvokat Billy Flynn, som kan redde kvinderne og gøre dem til berømtheder. Men kan han egentlig det? Det er en fantastisk musical der rummer mord, begær, korruption, utroskab, forræderi og ikke mindst gode sange. Billetterne kan du købe her

Hvor? 
Gammel Kongevej 29, 1610 København V 

Hvornår? 
Spilles nu og ind til 7. maj. 
Onsdag og Torsdag kl. 19:30
Fredag kl. 20:00 
Lørdag kl. 15:00 og kl. 20:00
Søndag kl. 15:00 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide