Det skal du lave i din weekend: København, Odense, Aalborg & Aarhus

Januar måned er gået, og den er faktisk gået overraskende hurtig. Den plejer altid at være kold, lang og trist, men vejret har vist sig fra sin gode side, og det hjælper jo altid på humøret. Og noget andet der også hjælper på humøret, er når vi nærmer os weekend, og det gør vi lige om lidt. 

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i din weekend: Sunde & lækre spisesteder 

Vi har her på redaktionen samlet nogle gode arrangementer som finder sted i den kommende weekend, og steder som er værd at besøge. Der er lidt til enhver smag, og så skal vi udnytte vejret og ikke mindst at Århus er Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Vi ønsker jer en rigtig god weekend, og håber I finder inspiration hvor end I er fra København, Odense, Aalborg, Aarhus eller omegn. 

   Din weekend i København

   – Din weekend i Odense

   – Din weekend i Aalborg

    – Din weekend i Aarhus –  

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt