[single_post_category_name]

Det skal du lave i din weekend: København

Dining Week 2017

Her på redaktionen elsker vi god mad og i den kolde tid, er der noget helt særligt ved at kunne forkæle sig selv lidt ekstra – blandt andet med lækker mad. Derfor har vi glædet os særligt til denne uge, da der afholdes Dining Week i København (wuhuu). Vælg blandt andet at spise på A Hereford Beefstrouw og sæt tænderne i en bøf af oksefilet inkl. Pommes Frites og valg af kryddersmør, eller nyd lækre saltede kammuslinger på restaurant No. 2. Du kan få hele overblikket over hvilke steder der deltager i Dining Week her, og så er der bare tilbage at sige Bon Appétit.

Hvor?
Afhænger af hvor du vil spise. Se de udvalgte steder her.

Hvornår?
Fra fredag den 12. februar til fredag den. 19 februar

Oplev det nye Experimentarium

Er du nysgerrig og elsker du at afprøve forskellige og spændende ting, så er Experimentariet det perfekte sted til weekendens to-do liste. I januar måned genåbnede det nye Experimentarium ved Tuborg Havn og byder på 16 nye udstillinger, hvor du her kan opleve verdens første interaktive biograf. Så find dit indre legebarn frem til weekendens aktiviteter og så ønsker vi dig en dejlig weekend!

Hvor?
Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup

Hvornår?
Torsdag fra kl. 9.30 – 20.00
Fredag fra kl. 9.30 – 18.00
Lørdag fra kl. 10.00 – 18.00
Søndag fra kl. 10.00 – 18.00


Frost Festival

I den kommende weekend har du blandt andet mulighed for at opleve årets Frost Festival, som byder på et hav af fantastiske oplevelser i det offentlige rum i København. Oplevelserne er gratis og du kan opleve alt lige fra lysterapi, til The Wave, som er en 80 meter lang lys illustration. Så mangler du idéer til weekendens planer, så er der rig mulighed for at få en fed oplevelse i København. Du kan finde hele programmet for Frost Festivallen her.

Hvor?
Se programmet her.

Hvornår?
Fra i dag til den 26. februar

Stå på skøjter

Inden vi for alvor kan mærke foråret, så er det med at nyde det skønne, kolde vejr. Derfor er der god grund til at lufte skøjterne. Mangler du et sted at skøjte, så tilbyder København en ny gratis skøjtebane, som ligger placeret bag Københavns Hovedbanegård ved det gamle postområde. Så hiv din veninde eller kæresten med under armen og hop på isen og få en masse dejlig frisk luft.

Hvor?
Den gamle posthusgaard
Tietgensgade 39
Vesterbro

Hvornår?
Alle dage fra kl.10.00 – 20.00 (lukker midt i marts).

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide