[single_post_category_name]

Det skal du lave i din weekend: Odense

Dining Week 2017

Landet over byder restaurantfestivallen, Dining Week, på en masse fantastiske smagsoplevelser. Derfor er der rig mulighed for, at kunne forkæle sine smagsløg med en lækker 3 retters menu på en af de udvalgte restauranter – blandt andet i Odense. Så banker dit hjerte for god mad, så er du sikret en hyggelig og smagfuld oplevelse til weekendens Dining Week. Du kan se hvilke restauranter du kan vælge i mellem lige her.

Hvor?
Afhænger af den valgte restaurant.

Hvornår?
Fra fredag den 12. februar til fredag den. 19 februar

Lysaften i Odense Zoo

Fredag og lørdag har du mulighed for at få en smuk oplevelse i Odense Zoo. Tag familien, kæresten eller veninden under armen og oplev zoologisk have i en oase af smukt skinnende lys. Lær samtidig om, hvordan dyrenes farvesyn er og hvad de dagsaktive dyr bruger mørke og lys til.

Hvor?
Odense Zoo
Sdr. Boulevard 306
5000 Odense C

Hvornår?
Fra fredag den 17. februar & lørdag den 18. februar fra 17.00 – 21.00

Djämes Braun i Musikhuset Posten

Når vi når fredagen er der ingen undskyldning for ikke at komme ud på dansegulvet. Befinder du dig i hjertet af Odense, så kan du nemlig nyde fredagen i selskab med duoen Djämes Braun, som blandt andet hittede med sangen ”Kigger på fugle”. Så skynd dig ind og køb billetter lige her og så ses vi på dansegulvet.

Hvor?
Musikhuset Posten
Østre Stationsvej 35
5000 Odense C

Hvornår?
Fredag den 17. februar kl. 21.00

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide