6 lækre cocktailbarer du ikke må gå glip af

Er man ny i en by, som størstedelen af redaktionen har været på et tidspunkt, ved vi at det kan være svært at vide hvor man skal tage hen, hvis man ikke vil ende med en kedelig drink som koster en formue. Derfor har vi her på redaktionen lavet den perfekte fredagsguide til dig, så du, uanset om du er ny i byen eller ej, ved hvilke 6 cocktailbarer du ikke må gå glip af, når du i aften skal ud og male byen rød!
Listen var lang, men vi har indskærpet det til vores absolutte favoritter i København, Aarhus og Odense. 

– København –

Gilt

Gilt er bedst kendt som den ”hemmelige” cocktailbar bag døren i Rantzausgade på Nørrebro.
Her ligger den med sine hyggelige og charmerende omgivelser og gemmer sig for alle de udenbys og festglade mennesker, som leder efter en lækker drink. 
Her kan du ud over de sædvanlige drinks, få cocktails som er sæsonbestemt og som er tilpasset efter lokale produkter.

Rantzausgade 39, 2200 København N 

Brønnum

Brønnum er en forholdsvis ny cocktailbar som åbnede inden for det sidste halve år. De åbnede med et imponerede areal på 400 kvm lige midt på Kongens Nytorv klods op af Det Kongelige Teater. Brønnum er dog ikke blot en bar, men en bar med en historie. Oprindeligt var Brønnum en café som blev besøgt af skuespillere og forfattere, men nu har ejerne valgt at genåbne den historiske bygning i en ny udgave, med fokus på champagne og cocktails.
Ejerne af Brønnum står desuden bag de kendte cocktailbarer ”Ruby” og ”Lidkoeb” som flere gange er kåret som byens bedste cocktailbar og som begge er elsket af københavnerne og ligeledes var højt placeret på vores liste.

August Bournonvilles Passage 1, 1055 København K

– Aarhus –

Castenskiold

Castenskiold er en restaurant og natklub. Her laver de dygtige bartenderne drinks i alle afskygninger og er du studerende er dette stedet at tage hen, da du ovenikøbet kan få cocktails til en billig pris. Hos Castenskiold kan du altid være sikker på god kvalitet, de bedste råvarer og innovation.

Åboulevarden 32, 8000 Aarhus C

ZenZa

Hvis du er i festhumør og godt kan lide at danse er ZenZa stedet for dig. Her serveres der en bred vifte af drinks og selvfølgelig deres signaturcocktail Zenza Excotic.
Hos ZenZa finder du desuden både DJ og mixerpult, så her kan du være sikker på at få en fest der holder hele natten.
 

Åboulevarden 30, 8000 Aarhus C

– Odense –

First Hotel Grand

Hvis du er gæst på First Hotel Grand eller bare er i nærheden, er baren et must at tage forbi. Her serverer bartenderne, hvad de kalder byens mest ekstravagante drinks, som du kan nyde med veninderne inden i tager videre i byen.
First Hotel Grand er et oplagt valg, da det er placeret i centrum af Odense.

Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Privaten

På hjørnet af Gråbrødre torv og Jernbanegade ligger Privaten. Når man træder ind i cocktailbaren ligner det ikke en normal bar. Der er bløde stole og sofaer, så man næsten føler man er hjemme. Hos Privaten står bartenderne altid klar til at blande en lækker cocktail som kun bliver lækrere af at være i de rå og stilfulde omgivelser.   

Jernbanegade 3, 1. Sal, 5000 Odense C

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være