Det skal du lave i din weekend: Smag & oplev Aarhus

Guld & Rødder

Jaaaay, vi elsker nye caféer! Befinder du dig nær Mejlgade i Aarhus, så kan du være med til åbningen af den nye café, Guld & Rødder. Bag den fine salatcafé, Guld & Rødder, står Niels med sin bedre halvdel, Ditte. Efter flere måneders forarbejde, kan parret nu endelig løfte sløret for deres nye og spændende koncept, som byder på lækre salater lavet af sæsonens mest friske råvarer. Så er du alligevel nær Mejlgade, så nyd weekenden og sving forbi til åbningen af Guld & Rødder og smag på de skønne salater.

Hvor?
Mejlgade 48A
8000 Aarhus C

Hvornår?
Lørdag den 25. februar fra kl. 11.00 – 15.00

markede.jpg
Gør et godt kup

Efter vinterperioden begynder det så småt at blomstre med lækre loppemarkeder. På lørdag byder Musikhusets Foyer dig indenfor, til flagstangsmarkedet hvor du har mulighed for at få fingrene i alt lige fra tøj, vintage-og retrofund, sko og smykker, til fine ting til boligen. Så befinder du dig tæt på Musikhuset i Aarhus, så har du mulighed for at gøre et godt kup i en af markedets 100 forskellige stadepladser.

Hvor?
Thomas Jensens Alle 1
8000 Aarhus C

Hvornår?
Lørdag den 25. februar  fra kl. 10.00 – 15.00


La La Land

Gå weekenden i møde med Emma Stone og Ryan Gosling og filmen La La Land. I sidste uge var vi her på ChriChri redaktionen så heldige, at blive inviteret til forpremiere på La La Land, hos Nordisk Film i Valby. Forventningerne til filmen var tårnhøje, da der kun er to andre i hele filmhistorien, som har været nomineret til så mange Oscars som La La Land. Derudover har filmen også allerede vundet rigtig mange priser, bl.a. til Golden Globes. Men forventningerne blev indfriet til fulde! Vi er vilde med, at La La Land ikke er den typiske Hollywood-film, og både Ryan Gosling og Emma Stone gør det fantastisk i hovedrollerne.

En hjertevarm fortælling, som man får lyst til at se igen og igen… Så hvis du ikke har planer ti aften, så giver vi de varmeste anbefalinger!

Hvor?
CinemaxX Bruun’s Galleri
M.P. Bruunsgade 25
Aarhus C

Hvornår?
Torsdag den 23. februar
Se tidspunkter her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og