Din weekend guide: 5 film der skal opleves i biografen

Det er lidt som om, at vejrguderne ikke helt har forstået, at vi er i midten af marts, og egentlig gerne vil have forår med blå himmel og solstrejf – faktisk længes vi efter det! Desværre ser det heller ikke ud til, at vi går en forårsweekend i møde. Men hvad gør man så? Man udnytter det, og tager i biografen. 

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i Aarhus i marts

Der er bare nogen film der skal opleves i biografen, og vi har lavet en liste over de fem film, som dig og veninden eller kæresten skal tage ind og se i weekenden. Er du til en god klassisk tegnefilm som ikke er animeret men i stedet med selveste Emma Watson, en god komedie med nogen af danmarks dygtigste komikere eller en filmmusical som har vundet seks oscars. Der er lidt for enhver smag. 


La La Land 

Premiere: 23.02.2017
Genre: Musical og Romantik 

Filmen handler om Sebastian, som spilles af Ryan Gosling, ønsker at eje sin egen jazzklub, men det er ikke en hvilken som helst jazzklub. Det skal være en gammeldags, og det nemmere sagt end gjort. Mia, som spilles af Emma Stone, ønsker at blive en stor stjerne, men vejen er lang, og hun bliver afvist til alle auditions. Det er to personer, som hver har deres drøm, og deres veje krydses pludseligt. Der vokser en kærlighed imellem dem, men den viser sig at blive en udfordring, når vigtige beslutninger skal tages, for at opnå de mål og drømme de hver især har. 


Skønheden og Udyret 

Premiere: 16.03.2017
Genre: Romantik, Adventure og Familiefilm 

Kort og godt handler den klassiske tegnefilm som her spilles af Emma Watson og Dan Stevens, om en forbandet pris og en smuk unge kvinde. Kvinden hjælper prinsen, som er blevet til et udyr, med at bryde forbandelsen. 


Dan Dream 

Premiere: 30.03.2017 
Genre: Dansk komedie

Casper Christensen og Frank Hvam er skuespillerne i filmen, men de står også bag manuskriftet. Filmen foregår i 1980’erne og man følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie. 


Underverden

Premiere: 19.01.2017 
Genre: Dansk action 

Underverden handler om Zaid, der bor i en dyr lejlighed og venter sit første barn med kæresten Stine. Zaid bliver en dag kontaktet af sin lillebror, Yasin, som henvender sig i et desperat forsøg for at låne penge. Zaid afviser sin lillebror, men kort efter finder han, Yasin død, banket til døde. Zaid tager sagen i egen hånd, og den hævngerrige storebror igangsætter en voldsom selvtægtsmission. 


Alle for tre 

Premiere: 02.02.2017 
Genre: Dansk komedie 

Så er den gal igen. Brødrene Timo og Ralf er stadig i gang med deres små fupnumre i forsøg på at skaffe lidt kontanter her og der. Situationen ændres dog markant, da deres far pludseligt stiller træskoene, og muligheden for en stor arv dukker op. Men arven er tiltænkt en hidtil ukendt søster. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive