[single_post_category_name]

Vores yndlings outdoor spots: Her nyder vi de første solskinsstråler

Med foråret begynder blomsterne at spire. Solens stråler og den blå himmel begynder så småt at kigge frem, hvilket vi ofte fejrer på nogle af vores yndlingsspots. Vi har derfor samlet en liste over de steder, hvor vi nyder solens første stråler. Se listen nedenfor.

LÆS OGSÅ: Din weekend guide: 3 nye restauranter du skal besøge

Rikke Olsen
Redaktør og redaktionchef

De der allerførste spæde forårssolstråler er helt fantastiske. Man har været pakket ind hele vinteren, og i Danmark ved vi jo at solen ofte er pakket ind i en dyne af skyer i de kolde måneder. Derfor hungrer min hoved og mit hjerte efter solen, når vi nærmer os marts/april. Når det så ENDELIG sker, ja så elsker jeg at åbne altandøren, lave en kop kaffe, finde en bog frem og så ellers synke ned i en stol ude på altanen. Vores altan vender ud mod en skøn og rolig gård, så der er bare stilhed og fuglefløjt i min lille oase midt på Østerbro. Jeg elsker det!

Østerbro


Malene Pedersen

Mode- og skønhedsredaktør samt
redaktions- og content koordinator

Når de første forårsstråler begynder at titte frem bag skyerne, valfarter hele Københavneriet til Papirøen, og ja… Jeg er en af dem. Men stedet er ikke blevet så populært helt uden grund. Ud over det lækreste mad fra alle verdens køkkener, er her også bare super hyggeligt, og når solen skinner kan man nyde sin mad i liggestolene lige ud til vandet, ude foran. Det sted kan man virkelig ikke andet end at elske!

Copenhagen Street Food Papirøen
Trangravsvej 14
1436 København K


Maria Harmuth

Artdirector og boligredaktør

Når solen skinner, så kan det kun blive en god dag. Solens stråler, lys og varme gør mig simpelthen så glad i låget, hvilket ofte blive fejret med et smut på Taxa på Nørrebro eller et smut i Nørrebro parken. Café Taxa ligger på et hjørne, så man er sikret sol et godt stykke tid af dagen, og hvis man får det helt rigtige spot, så undgår man også blæsten – helt perfekt! Vi bestiller ofte et glas hvidvin med lidt ristede nødder on the side.

Café Taxa
Hørsholmsgade 32
2200 København N


Line Dalsgaard

Marketing assistent

Nu har jeg brugt et par af mine studieår i Aarhus, og jeg må sige at mit yndlingsspot er Marselisborg Lystbådehavn. Det er så hyggeligt, og jeg elsker, at man er tæt på vandet, bådene og naturen på samme tid, og når ja selvfølgelig vinen. Der er nemlig nogle ret hyggelige restauranter derude, og jeg selv er vild med Martino. Det er god mad og vin til overkommelige priser, og så skal man ellers bare nyde udsigten, for den er skøn! 

Martino
Marselisborg Havnevej 46B
8000 Aarhus C 


Jeanette Larsen

Grafisk assistent

Når solen begynder at titte frem, er mit yndlingsspot helt klart Botanisk Have. Jeg er vild med de flotte omgivelser, når alt begynder at blomstre, og man kommer lidt væk fra byens pulserende liv og travle trafik. Som regel plejer jeg lige at tage et smut ind forbi Starbucks, hvor jeg køber mig en kop af min absolut yndlingskaffe, White Chocolate Mocca – min helt store guilty pleasue – kaffe og hvid chokolade i én! eller hvad der nu skulle være tiltalende den pågældende dag. Derefter går jeg mig en lille tur i de smukke omgivelser som haven byder på, og finder mig det helt rette spot. Et spot hvor jeg kan få lidt sol i ansigtet, slappe helt af fra en presset hverdag og lade de kreative tanker strømme til mig, og gerne i selskab med en sød veninde.

Botanisk Have
Øster Farimagsgade 2B
1353 København K


Mia Thøgersen

Digital kommunikationsassistent

Mit yndlings outdoor spot er ved skansen i Hundested. Når man bor i lejlighed om sommeren, er det bedste helt bestemt at kunne komme ud og nyde vejret. Jeg har derfor mange outdoor spots at vælge imellem! Men mit absolut yndlingssted er og bliver i hjemmebyen, Hundested. Jeg kender allerede nu, en håndfuld mennesker der vil sidde og grine af mit svar, men det tager jeg gerne med… 😀 Jeg skal aldrig selv flytte tilbage til Hundested, men jeg nyder at jeg kan komme tilbage, når det passer mig.

Min familie og jeg har efterhånden fået den tradition, at det er dér vi går ture og det er dér vi tager hen, når der skal hygges. Vi tager en familiepizza under armen og en flaske hvidvin under den anden, og så er der ellers bare dømt ren hygge, og jeg nyder det hver eneste gang! Det er både anbefalelsesværdigt OG Instagram-venligt, så hvis du er i nærheden, så er Hundested bestemt et besøg værd (om sommeren!) 😉 

Hundested Havn
Nordre Beddingsvej 24
3390 Hundested

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide