Din weekend guide: Aarhus 

Medina til Fed Fredag

Er du ligesom os ret så vild med den skønne Medina, så kan du godt begynde at glæde dig til weekenden! På fredag kan du nemlig opleve sangerinde i Tivoli Friheden, hvor hun vil synge sine store hits, så begynd allerede nu at varme stemmen om, så du kan skråle med på sange som ‘Velkommen til Medina’, ‘Ensom’ og den helt nye ‘Elsk mig’.. 

Hvor? 
Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
Aarhus C.

Hvornår?
Fredag den 28. april kl. 20.00

Pris? 
120 kr. medmindre du har Platin- eller Deluxe sæsonkort.
Du kan købe din billet her

OBS! Online billetsalget lukker torsdag, hvorefter billetterne kun sælges ved indgangen.

Comedy Zoo

Trænger du til et godt grin, så tag en tur forbi Comedy Zoo i denne weekend, hvor Anders Fjeldsted, Morten Wichmann & Steffan “Staff” Kristensen underholder dig hele aftenen. Tag din kæreste, veninde eller familie med og få en hyggelig aften med sjov og grin.

Hvor? 
Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
Aarhus C.

Hvornår?
Fredag den 28. april kl. 20.00
Lørdag den 29. april kl. 20.00 

Pris? 
170 kr.
Du kan købe din billet her.

Bagagerumsmarked 

Elsker du den hyggelige kræmmerstemning, så skal du helt sikkert tage et smut forbi Bispetorvet på lørdag, hvor du kan gøre et kup! Her sælges der vintage tøj, nyt til boligen og meget mere, så trænger du til lidt nyt, som ikke koster en formue, så er det her du skal forbi. 

Hvor?
Bispetorvet 
Aarhus C.

Hvornår? 
Lørdag den 29. april kl. 10.00-15.30 

Karius & Baktus teater for de små 

Mangler du og dine børn noget at få søndagen til at gå med, så kan I tage forbi Musikhuset og se de to slikglade tandtrolde Karius & Baktus i et kort teaterstykke med manuskript af Thorbjørn Egner og sange og musik af Christian Hartmann. Teaterstykket er mest velegnet til børn i alderen 4-8 år, men alle er selvfølgelig velkomne. 

Hvor? 
Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé 2
Aarhus C. 

Hvornår? 
Søndag den 30. april kl. 12.00 og kl. 14.00

Pris? 
110-190 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt