[single_post_category_name]

Sunday in bed: Her er vores favorit take away steder

Har du tømmermænd, eller kunne du bare godt trænge til lidt forkælelse på en søndag? Så har vi samlet vores favorit take away steder til dig – velbekomme! 


WEDOFOOD
Hvis man bor i København, så er man helt sikkert allerede bekendt med kæden WEDOFOOD. Her finder du byens bedste salater – man kan enten vælge sin egen bland-selv-salat eller vælge en af dem, som de allerede har kombineret for dig. 

WEDOFOOD – Østerbro
Østerbrogade 151
2100 København Ø 

WEDOFOOD – Frederiksberg
Gammel Kongevej 176 
1850 Frederiksberg

WEDOFOOD – Vesterbro
Halmtorvet 21
1700 København V


District Tonkin
Hvis du elsker vietnamesisk mad, så bliver du nødt til at besøge District Tonkin, som byder på sprøde vietnamesiske baguettes, krydrede simreretter og friske salater. Deres risnudelsalat med kylling er super god!

District Tonkin
Dronningens Tværgade 12
1302 København K

District Tonkin
Mikkel Bryggers Gade 2
1460 København K 

Mae Pen
Hvis man er til thaimad, så er Mae Pen en sikker vinder. Her finder du de lækreste (og lidt snaskede) retter, og så lover vi dig at du bliver mæt. Portionerne er nemlig ret store – win, win! 

Mae Pen
Gormsgade 2B
2200 København N


Karma Sushi
Karma Sushi ligger heldigvis flere steder i landet, og er et af vores fortrukne sushi-steder. Kvaliteten er meget høj, og så kommer maden i de fineste emballager, hvilket vi er ret vilde med her på redaktionen 😉

Karma Sushi
Lodsgade 10
9900 Frederikshavn

Karma Sushi
Frederiksgade 83
8000 Aarhus 

Karma Sushi
Vestergade 48
8000 Aarhus 


Kuma
På Nørrebro er der åbnet en lille perle med japansk med. Priserne er helt i bund, og maden er helt i top. Her kan du blandt andet få okonomiyaki, som er en japansk omelet lavet på kål og æg, toppet med diverse japanske saucer og grøntsager – det smager himmelsk!

Kuma
Jagtvej 110
2200 København N 


Sliders
Den her er til alle burger-elskerne. På Sliders kan du vælge mellem 9 forskellige burgere – så der er lidt til en hver smag. Det gode ved sliders er, at burgerne er i mini størrelse, så du kan vælge flere forskellige– perfekt for os, som ikke kan bestemme sig. 

Sliders
Nørrebrogade 1
2200 København N

Forno a legna
Hvis du endnu ikke har prøvet Forno a Legna på Frederiksberg, så bliver du nødt til at slå et smut forbi. De laver nemlig nogle af de bedste pizzaer i København. Prøv nr. 28. med parmaskinke – MUMS!

Forno a legna
Falkoner Alle 42
2000 Frederiksberg


Stefanos pizza
Endnu et pizzaria som leverer på bedste vis. Du kan enten vælge at nyde din pizza i de hyggelige omgivelser, eller tage den med to-go. Hvad end du vælger, så lover vi dig, at du ikke bliver skuffet. Vores favorit er helt klart nr. 25 – Mozzarella.

Stefanos Pizza
Stefansgade 33
2200 København N

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide