Din weekend guide: Nyd foråret i København

Kan I høre det? Ja, det er weekenden der kalder! 😉 og denne gang har den været så sød at tage en skøn helligdag med sig, så vi kan få en lækker, lang og længeventet weekend! (Sig det 10 gange i træk ;-)) Det betyder også at vi kan se frem til nogle skønne dage, med masser af fede forårsarrangementer og vi glææææææder os! Er vi de eneste? 

LÆS OGSÅ: Guide: Det skal du lave i Aarhus i maj

Derfor krydser vi fingre for at vi får et par solskinsdage, så vi kan nyde alle de skønne udendørsarrangementer der venter på os i denne weekend. Weekenden står nemlig på god musik i det fri, kolde øl, søde sager, spændende forårsmarkeder og meget andet.. 

Læs med her og få gode idéer til hvad du skal lave i din weekend i København.

Åbningsfest i Pumpehusets Byhave

ENDELIG kan vi kommer i Byhaven igen, så vi kan nyde god musik, kolde øl, lækre drinks og is i en af Købehavns skønne oaser! Her kan du være med til at gøre Byhaven grøn, mens du lytter til lækre toner fra Girls Night Out, JÆRV og DJ Rita Blå. 
Som noget helt nyt i år, kan du nu også få dækket sulten med europæisk, afrikansk, caribisk og sydamerikansk mad fra det lille venezuelanske køkken ‘AREPA AREPA’, som bliver en fast del af Byhaven hele sommeren. Her kan du få flammegrillet burger, forskellige snacks og de lækre fladbrød med fyld kaldet Arepas. MUMS!
Åbningsfesten starter dagen før Stor Bededag, og det er derfor muligt at feste hele natten! MEN hvis ikke du kan nå med til åbningen, er der altid åbent fra onsdag til lørdag hver uge fra maj til september. Er du spændt, så kan du læse mere om Byhavens program lige her

Hvor?
Pumpehuset Byhave
Studiestræde 52
1554 København V. 

Hvornår?
Torsdag den 11. maj fra kl. 16.00

Pris? 
Gratis entréFoto: VEGA & Tuborg Musik

Lillefredag i Tivoli

I morgen går det igen løs, når Tivoli slår dørene op til den næste Lillefredag koncert! Wuhu! Denne gang byder de velkommen til den nye hiphop stjerne Emil Kruse, der skyder festen i gang med en blanding af dansk hiphop og urban, som du slet ikke kan stå stille til. Emil har tidligere lavet musik under mange forskellige aliaser, men nu har han fundet den rette vej og er især kommet frem med sit populære hit ‘Hvorhen’ samt ‘Slumromantiker’. Lyder det som noget for dig, så er det bare med at finde basarmen frem og styrte mod Tivoli, så du kan få en plads på første række! 

Hvor?
Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V.  

Hvornår?
Torsdag den 11. maj fra kl. 19.00

Pris?
Entrébillet til Tivoli

Fang din by

Er du mere kulturelt anlagt, er der mulighed for at gå på opdagelse i Københavns smukke rum i byen, når ‘Fang din by’ holder udstillingsåbning. Med udstillingen, opfordres der til at dele unikke områder i byen, som har betydning for dig og her kan du endda vinde en præmie! Hovedpræmien er en Arkitekturrejse til Basel med Dansk Arkitektur Center, så frem med kameraet og fang så Københavns smukkeste motiv! 

Åbningen foregår ude foran pladsen ved Dansk Arkitektur Center, men rykker efterfølgende indendørs, hvor åbningen af plan 2 udstillingen ‘Det byggede Danmark – Rammen for vores liv’ finder sted kl. 17.00. 

Hvor? 
Dansk Arkitektur Center
Strandgade 27B
1401 København K. 

Hvornår?
Torsdag den 11. maj fra kl. 15.30-17.00

Pris?
Gratis entré

B-day på BRUS 

For snart et år siden, lancerede ‘To Øl’ den lækre brewpub ‘BRUS’ og det skal da fejres! 😉 Festen står på 2200 gratis øl, god musik og en splinterny ismaskine, som serverer is indtil du kan rulle hjem! What’s not to like? 😉 Her på redaktionen er vi slet ikke i tvivl om hvor vi befinder os i morgen, så ses vi derhenne?

Hvor?
BRUS 
Guldbergsgade 29F
2200 København N. 

Hvornår?
Torsdag den 11. maj fra kl. 16.00-01.00

Pris? 
Gratis entré

Byttemarked

Mangler du lidt nyt, men er pengepungen tom, så kom til byttemarked på Litauens Plads! Her er der i forbindelse med sommerfesten ‘Tyg & Tænk i Solen’, mulighed for at du kan byt’ til nyt 🙂 Alt du skal gøre er at medbringe dit aflagte tøj og sager, der stadig er i fin stand, og tag så lige hvad du kan bruge – Helt gratis! Alt det overskydende, går til velgørende formål, så du vil endda også gøre noget godt for andre. Skønt!

Hvor?
Litauens Plads
Dannebrogsgade 53
1660 København V.

Hvornår? 
Torsdag den 11. maj fra kl. 15.00

Pris?
Gratis

Drake Tribute Bash

Er du helt vild med skønne Drake, så tag et smut forbi ‘Rust’ på lørdag! Her fyrer de nemlig op for den vildeste Drake Tribute, hvor du kan være med til at hylde Drake ved at danse natten lang til de fede toner fra det splinternye album ‘More Life’ samt lækre klassikere som ‘One dance’, ‘Hotline Bling’ og alle de andre.

Hvor? 
Rust Natklub
Guldbergsgade 8
2200 København N.

Hvornår?
Lørdag den 13. maj fra kl. 23.00-05.00

Pris? 
60 kr. i døren eller fri entré 1, hvis du tilmelder dig her

Spis brød til

Brød, brød, brød! Vi kan ikke få nok af det! Et lækkert stykke nybagt brød, som stadig er varmt og blødt i midten, med en sprød og knasende skorpe og en tykt lag smør. Mums! Så er det da lige før at munden løber i vand.. Brød er noget af det, der har ændres sig mest gennem de sidste par år, med alt fra palæo, glutenfrit, stenalderbrød og så det helt klassiske velkendte. På søndag er det netop dette der er i fokus, når Kødbyens Mad & Marked, bogstavlig talt inviterer til en bid brød, bagt på forskellige kornsorter, med forskellige hævemetoder og så selvfølgelig med det gode, saltede smør, som kommes ovenpå. 

Hvor?
Kødbyens Mad & Marked
Flæsketorvet
1711 København V. 

Hvornår? 
Søndag den 14. maj fra kl. 10.00-18.00

Mors dag

Sidst, men ikke mindst, er det på søndag den 14. maj, Mors dag – og det må vi IKKE glemme! 🙂 Er du ligesom os, helt vilde med din mor, så husk at fortæl hende det på søndag og måske hun også skulle have en lille gave? Så kan du jo lade dig inspirere af disse 10 gaver din mor vil blive glad for på Mors dag eller af disse 6 gaver til mor under 300 kr.. Vi er sikre på at du nok skal kunne finde noget godt, så der er vist kun tilbage at spørge: Husker du mor?

LÆS OGSÅ: Vores yndlings outdoor spots: Her nyder vi de første solskinsstråler

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være