Byguides

Kom med til åbningen af Københavns eneste Icebar

Overskriften siger det hele – det kan kun blive godt! Vi har glædet os helt enormt til, at kunne dele med jer, at Generator Hostels Reflections Icebar åbner i dag i København – som den eneste i Danmark.

LÆS OGSÅ: L.O.C. optræder til årets Grøn Koncert 2017

Baren er opbygget af skulpturelle isblokke hentet fra Torne floden i det nordvestlige Sverige, som er med til at skabe et super unikt design interiør og bringer samtidig nordens polarmagi indendørs.

Udover den nye åbning har Generator Copenhagen moderniseret hele sin første sal, der byder på bar med shuffle boards, petanque bar og et restaurantområde, der serverer delevenlige retter inspireret af Københavns ‘meatpacking district’.

Åbningen er for alle og starter fra kl. 20. Så skyd weekenden (okay næsten weekenden) i gang, med en vildt imponerende og fantastisk oplevelse til åbningen af Københavns Icebar og bliv modtaget med shots i is-glas. Så kan det ikke blive mere gennemført!

 

Hvor?
Algade 5
København

 Hvornår?
I dag den 18. maj fra kl. 20.00

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *