Kom med til åbningen af Københavns eneste Icebar

Overskriften siger det hele – det kan kun blive godt! Vi har glædet os helt enormt til, at kunne dele med jer, at Generator Hostels Reflections Icebar åbner i dag i København – som den eneste i Danmark.

LÆS OGSÅ: L.O.C. optræder til årets Grøn Koncert 2017

Baren er opbygget af skulpturelle isblokke hentet fra Torne floden i det nordvestlige Sverige, som er med til at skabe et super unikt design interiør og bringer samtidig nordens polarmagi indendørs.

Udover den nye åbning har Generator Copenhagen moderniseret hele sin første sal, der byder på bar med shuffle boards, petanque bar og et restaurantområde, der serverer delevenlige retter inspireret af Københavns ‘meatpacking district’.

Åbningen er for alle og starter fra kl. 20. Så skyd weekenden (okay næsten weekenden) i gang, med en vildt imponerende og fantastisk oplevelse til åbningen af Københavns Icebar og bliv modtaget med shots i is-glas. Så kan det ikke blive mere gennemført!

 

Hvor?
Algade 5
København

 Hvornår?
I dag den 18. maj fra kl. 20.00

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive