Grib cyklen og støt kampen mod livmoderhalskræft

Facts

Vil du vide mere? Så kontakt:

Linda Svenstrup Munk, kommunikationsrådgiver, Rigshospitalet: tlf. 35 45 39 22

Birthe Lemley, formand for KIU – Patientforeningen Kræft i underlivet: tlf. 40 87 28 09

Tina Guldmann Gustavsen, presserådgiver i Sundhedsstyrelsen: tlf. 93 59 01 58

Fredag har du mulighed for at cykle med, når europæiske gynækologer cykler forbi Rigshospitalet i en god sags tjeneste – oven i hatten får du mulighed for at få ordnet understellet på din cykel.

Cykelløbet hedder ’Ride4Women’, og har det særlige formål at sætte fokus på forebyggelse af livmoderhalskræft. Det er den Europæiske Sammenslutning for Gynækologisk Onkologi, som står bag cykelløbet, som startede i Oslo og slutter i Wien. Derudover bakkes arrangementet op af både Patientforeningen Kræft i underlivet, Rigshospitalet, Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen bakker op om arrangementet.

LÆS OGSÅ: Konkurrence: Vind onsdagsbilletter til Smukfest 2017

I morgen, fredag den 7. juli mellem klokken 9 og 10, har du mulighed for at komme forbi og få en kop kaffe med de seje ryttere, når de cykler forbi Righshospitalet. Desuden kan du høre professor Susanne Krüger Kjær fra Rigshospitalet fortælle om HPV-vaccinationen, samtidig med du får tjekket din cykel og du kan cykle med, når rytterne cykler videre mod Wien i Østrig.

Lyder det som noget, du gerne vil deltage i? Så foregår arrangementet foran Rigshospitalets hovedindgang på Blegdamsvej. Fra kl. 9.00 vil cykelsmede tjekke stel og stramme gear hos alle cyklister, der støtter op om sagen. KIU – Patientforeningen Kræft i underlivet og Kræftens Bekæmpelse står desuden klar til at tage en snak om HPV, livmoderhalskræft og HPV-vaccination. Kl. 9.45 sætter rytterne sig i sadlen akkompagneret af sangerinden Sara Grabow.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet