[single_post_category_name]

Kom med til Klarlunds smykkeudstilling

For sjette år i træk ruller Klarlund, Danmarks største forhandler af smykker og ure, den røde løber ud til den internationale udstilling med eksklusive ure og smykker. Og du kan komme med.

LÆS OGSÅ: I dag lancerer Ellos x Fahrman en mor-barn festkollektion

Luksusure i millionklassen med erotiske motiver, royale smykker fra Chaumet i Paris og finmekaniske ure og diamanter i verdensklasse bliver nogle af de smykker, du kan kaste et blik på.

Samtidig med udstillingen fejrer Klarlund 70 års jubilæum, hvorfor der har været ekstra arbejdstryk på bag linjerne for at skaffe specielle unika og sjældenheder til København, så danskerne kan komme tæt på de ypperste og dyreste modeller i millionklassen, som normalt ikke lånes ud eller vises frem. 

Ure med erotiske motiver
Derfor besøger den i udlandet verdenskendte, men på vores nordlige breddegrader mere ukendte, men dog meget succesrige danske urmager, Svend Andersen, Klarlund-udstillingen i år.

Den 75-årige urmager er anerkendt for sin uafhængighed i branchen og blandt Feinschmeckere for sine urværker i millionklassen med erotiske motiver blandet med tvist af humor med fx coitus (samlejescener) på bagsiden af urværket – set i den kinesiske kunst i det 19. årh. og kendt fra græsk mytologi.

Eksklusive juveler fra Paris
På smykkesiden kommer der spektakulære diamantsmykker i verdensklassen fra franske Chaumet, der er ét af verdens ældste smykkehuse, hvis kunstværker siden 1780 har hængt på prominente kulturpersonligheder, kendisser og kongelige.

Chaumet har derfor kreeret smykker til Europas kongehuse – herunder til det danske kongehus, hvis Chaumet-smykker i dag findes på Rosenborg sammen med de andre kronjuveler.

Ud over de nyeste ur-modeller fra Basel World-messen og SIHH-messen i Geneve, vil der være ure fraRolex, IWC, OMEGA og Glashütte Original sammen med Audemars Piguet, Chaumet, Hublot, Panerai, TAG Heuer, Tudor og Vacheron Constantin – sammen med eksklusive diamantsmykker fra Klarlunds egen diamantkollektion, Classic K Collection.

Klarlunds Fine Watch & Jewellery Exhibition 2017 17.-19. november 2017
Børsen-bygningen i København
Udstillingen er åben for alle mod billet til kr. 100 kr., som kan købes her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide