Københavns nye madmarked: Tivoli Food Hall

Er du vild med god mad og den hyggelige, summende stemning ved madmarkeder? Så skal du glæde dig til, at det nye Tivoli Food Hall åbner d. 17. november på hjørnet mellem Bernstoffsgade og Vesterbrogade. Vi har fået lov tl at smugkigge på den nye madmarked, hvor du kan finde et stort udvalg af lækre madsteder samlet i fantastiske omgivelser. 

LÆS OGSÅ: Guide: Opskriften på den ultimative venindeaften

Det nye madmarked består af 15 madsteder, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser, som bor i eller besøger København. Udover Tivoli Food Hall er Tivoli Hjørnet også en udvidelse af Nimb Hotel med 21 nye hotelværelser. 

Madstederne er nøje udvalgte for at sikre et højt niveau, der kan tilfredsstille de mange kvalitetsbevidste ganer i bybilledet. Derfor er der sørget for stor diversitet på madfronten, så du kan finde alt fra burgere og pizza til smørrebrød og sushi. 

Blandt de 15 madsteder kan du finde:

BobbaBella
Hos BobbaBella finder du blandt andet friskbagte fladbrød direkte fra den roterende ovn. Der er taget udgangspunkt i Bornholm, men du kan også finde andet lækkert fra omverdenen. Du kan blandt andet også slukke tørsten med en hjemmelavet bornholmerlimonade. 

Brødflov
Brødflovs brød og kager er baseret på økologi, og her skinner kvaliteten for alvor igennem. Du kan for eksempel sætte tænderne i nyfortolkninger af citronmånen, kiksekagen og hindbærsnitten. 

Chicks by Chicks
Chicks by Chicks vandt Ibyen-prisen som året restaurant 2017, hvor økologiske kyllinger, der er langsomt tilbedredt, danner basis for alle retterne. 

Cock’s & Cows – Cocktails & Burgers
Her finder du burgere, der hele fire gange har vundet Bedste Burger-trofæer. Madstedet er kombineret restaurant og cocktailbar. 

Gló
Med sit økologiske madkoncept fra Island finder du hos Gló sunde måltider, der smager godt. Deres mad er med udgangspunkt i det grønne køkken, og salater er signaturretten. Her kan du også finde lækre koldpressede juicer eller smoothies, der fuldender det lækre måltid. 

Gorm’s
Hos Gorm’s finder du pizza bagt efter romersk tradition, som med sin ultratynde og sprøde bund og sin luftige skorpe giver den perfekte pizza. Pizzaerne toppes med tomatsovs, plukket mozerella, charcuteri og salumi fra Italien samt hjemmelavede elementer af nordiske råvarer. 

Hallernes Smørrebrød
Et stykke klassisk smørrebrød går man aldrig i byen med. Heller ikke hos Hallernes Smørrebrød, som serverer et bredt udvalg af kendte smørrebrødsklassikere baseret på friske kvalitetsråvarer. Du kan naturligvis også nyde et godt glas øl eller en snaps hertil.

Kung Fu Street Food
Restauranten Kung Fu er primært kendt for sine japanske retter, men i Tivoli Food Hall kan du også finde en bredere vifte af spændende asiatiske streetfoodserveringer lige fra baos og forårsruller til salater. 

Le Petit Vinbar
Le Petit brænder for gode drikkevarer, især champagne, og 90 % af vinene importerer de selv. Derudover kan du også finde deres egenbryggede øl, og maden består af klassikere som salade chevre chaud og deres signatursandwich. 

Letz Sushi
Konceptet bag Letz Sushi er kombineret dine-in og takeaway centreret om sushi, men du kan også finde retter som spyd, salater, tempura, ramen og misosuppe. Desuden er al deres fisk fra bæredygtig fangst og risene er økologiske.

Retreat
Her får du “real food fast”, som er baseret på ordentlig, sund, velsmagende mad og kaffe, som du kan spise og drikke på farten. Retreat arbejder med en sund, miljøvenlig og i høj grad økologisk profil. 

Riccos
Riccos leverer kaffe af bedste kvalitet samt et lækkert sortiment af spiselige sager, der kan ledsage kaffen. 

Tapa del Toro
Hos Tapa del Toro handler det om frisklavede spanske tapas, kolde øl, vin, perlende cava og sherry. Her kan du både finde vegetarretter, retter med kød og fisk blandt fristelserne. Madstedet er også kendt for at servere nogle formidable croquetas.

The Bird & Kissmeyer
Er du til toasts, øl og gin og tinocs er The Bird & Kissmeyer stedet. Maden er baseret på danske råvarer, som får selskab af den prisbelønnede Anders Kissmeyers øl, der strømmer fra barens ølhaner. 

Zócalo
Zócalo har haft stor succes i Sverige og rykker nu også til København, hvor de byder på mexicansk mad lavet med omhyggeligt udvalgte råvarer. 

Tivoli Food Hall er åben for alle og kræver ikke entrébillet til Tivoli. 
Vejledende åbningstider er
– uden for Tivolis sæson: søn-tors 7-21, fre-lør 7-23
– i Tivolis sæson: søn-tors 7-23, fre-lør 7-24. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være