Dining Week – Spis billigt på Københavns lækreste restauranter!

Vi ELSKER god mad! Det er selvfølgelig altid lige lidt lækrere at kunne sætte sig til bords uden selv at skulle tilbringe timevis i køkkenet først. Fra i morgen og ugen ud er der Dining Week, hvilket betyder, at du kan tage ud og spise tre-retters på nogle toplækre restauranter for kun 215 kr. billetgebyr. Så har du også en undskyldning for at finde den fine kjole frem, win win! Her kan du se nogle af de Københavnske spisesteder, hvor tilbuddet gælder:

Restaurant BROR

BROR vægter simpel og god mad med sæsonens nordiske råvarer. Her består menuen i uge 7 af:

Lækre signatur snacks som starter, efterfulgt af hovedret med kalveskank til deling, pandekager og garniture, og til sidst en dessert af æble og karamel-chai is. YUM siger vi bare. 

PS Bar og Grill

Hos PS Bar og Grill er der fokus på en afslappet stemning med plads til alle og dejlig mad for enhver smag. Til Dining Week har de sammensat følgende menu:

3 slags snacks til forret, kalvecuvette med salattilbehør og fritter til hovedret og vanilje panna cotta med brombær coulis til dessert. Vi savler allerede lidt bare ved tanken om sådan et overdådigt måltid!

LÆS OGSÅ: Københavns nye madmarked: Tivoli Food Hall

Gastronomisk Innovation

I Dining Week får du chancen for at spise på en af Københavns ”hemmelige” pop-up restauranter, Gastronomisk Innovation, what!! Menuen lyder sådan her:

En forret bestående af kål med kartoffelbearnaise og urter, efterfulgt af braiseret okse med tilbehør til hovedret og vaffel med jordskokkeis og karamel til dessert. Det lyder SÅ spændende!

Restaurant Aamanns 1921

Den historiske restaurant Aamanns 1921 tilbyder både frokost- og aftenmenuer i Dining Week. Om aftenen kan man få følgende:

Islandsk laks med enebær og hollandaisesovs til forret, braiseret okse med kartofler og sovs til hovedret og citronfromage med blodappelsin og karamelliserede kastanjer til dessert. Et moderne take på traditionel dansk mad? We like what we see!

56 grader

56 grader Store Kongensgade har fokus på økologi og grøntsager! Deres menu ser således ud:

Muslinger, kål, selleri og løvstikke til forret, rødbede, rødvin, jordskok og gris til hovedret samt kartoffel og hvid chokolade til dessert. Vi synes det lyder virkelig interessant, helt sikkert noget der kunne være sjovt at prøve!

LÆS OGSÅ: Venindemiddag: opskrifter, der vil gøre dig til dronning af køkkenet

Vi kunne fortsætte i uendelighed med gode eksempler på de fantastiske menuer Københavns spisesteder har sat sammen, MUMS! Men du ved selvfølgelig bedst selv, hvad du er til, så udforsk udvalget her: Dining Week KBH

Praktisk info:

Hvad: Dining Week

Hvor: Hele landet

Hvornår: 11.-18. februar

Hvordan: www.diningweek.dk

Pris: Tre retter inkl. S.Pellegrino for 215 kr. billetgebyr

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er