[single_post_category_name]

Få gratis is med Frisko på søndag!

Vi ved godt, at det stadig sner lidt ind imellem, og i det hele taget er ret koldt.. Men solen har været mere fremme på det sidste, og det gør os i så godt humør! Byd foråret velkommen på søndag med gratis is, YUM!

LÆS OGSÅ: Cremet yoghurt-honningis med blåbær

Søndag d. 25. marts kl. 12 markerer Frisko traditionen tro skiftet til sommertid ved at dele næsten 100.000 gratis is ud i de fleste af landets 7-Eleven butikker. Årets gratis is er den populære Magnum Classic, den klassiske Københavnerstang og nyheden med karamelliserede hasselnødder, Magnum Praliné. Én af hver, tak, og måske 2 af den lækre nyhed med karamelliserede hasselnødder 😉

Praktisk info

• Frisko fejrer skiftet til sommertid den 25. marts i de fleste af landets 7-Elevens butikker

• Det hele skydes i gang kl. 12.00 – så husk at stille uret frem. Der uddeles is så længe lager haves.

• Fra den 26. marts og frem kan du få rabat på Friskos is ved at downloade 7-Elevens app. Én app giver 50% på Magnum Classic, Magnum Praliné eller Københavnerstang, og hvis I er to, der viser appen, giver det en gratis is til hver

God weekend!

LÆS OGSÅ: Citronfromage med et twist

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide