[single_post_category_name]

Baileys lancerer isbil for voksne 

Isbil for voksne!? Det lyder så perfekt i vores ører. Noget andet som lyder ABSOLUT fantastisk er, at det er Baileys der lancerer isbil for voksne. YEEEES, du hørte helt rigtigt!

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i Odense i ferien

Nu hvor det danske sommervejr virkelig viser sig fra sin (MEGET) flotte side, så er der ingen grund til at gå ned på is. Derfor tænker vi at det er på sin plads, at skyde sommeren i gang på bedste vis, og nyde en masse lækker is.

Bailey isen er udviklet i samarbejde med isproducenten StikkiNikki, og findes i fire forskellige smagsvarianter: Baileys Irish Cream, Baileys Alamde, Baileys Iced Coffee og Bailes Chocolat. Yummy, siger vi bare!

Baileys isbil gør sit første stop (i dag) den 30. – 31. maj ved Distortion i København, hvor du vil kunne købe lækker is fra kl. 16.00 – 22.00.

*prisen for is er 25 kr. pr. kugle og to kugler koster 40 kr. 

Baileys Original Irish Cream 

Originalen fra Baileys er én af verdens mest berømte likører. Den er cremet, har en meget sød smag af fløde, vanilje, mælkechokolade og tonsvis af whisky. Serveres afkølet som avec eller med is. 

Baileys Iced Coffee Latte 

En færdigblandet kaffedrik, der kombinerer den unikke smag af Arabica og Robust kaffe med mælk og smagen af Baileys Irish Cream. Nyd den efter middagen såvel som i eftermiddags solen på en solskinsdag. 

Baileys Almande (Vegansk certificeret og Lakosefri) 

En lækker drink fra Bailey der er lavet på mandelmælk. Denne drink blander smagen af mandelmælk og vanilje for at skabe en alsidig drink. Serveres over knust is eller blandet med friske jordbær til en lækker sommercocktail. 

Baileys Chocolat Luxe 

Den mest luksuriøse Baileys likør, pakket ind i en smuk guldflaske. Kombinationen af premium ingredienser som autentiske belgisk chokolade, irsk whisky og fløde danner grundlag for den fantastiske smag samtidigt med at den rige, silkeagtige smag af traditionelle Baileys bevares.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide