Er du også helt tosset med det franske køkken? Så starter French Dining Week på søndag og varer hele uge 24. For bare 225 kroner ( 26 kr. i billetgebyr) får du et glas apéritif og en tre-retters franskinspireret menu.
LÆS OGSÅ: Nu kan du bo som en royal
Under French Dining Week har du mulighed for at opleve en ægte fransk madoplevelse på udvalgte restauranter med enten franske rødder eller blot en stor forkærlighed for gastronomiens ædle franske køkken. Uanset hvor du sætter dig til bords, starter måltidet altid med et glas apéritif på ægte fransk maner.
Der er knaprestauranter, som deltager i French Dining Week. Og de byder alle på både menuer fra det traditionsrige franske landkøkken, men de giver dig også mulighed for at prøve nye, spændende retter.
I år kan du blandt andet starte ud med følgende forretter: fransk landpaté, salade chevre chaud, friterede frilandssnegle hos Brdr. Price eller ristet hønselever hos Søren K.
Af smagfulde hovedretter kan du vælge mellem blandt andet boeuf bourguignon, poulet basquaise, moules frites, coq au vin, andeconfit eller kalvefrikassé hos Restaurant mêlée.
Og på traditionelt fransk manér kan du slutte dit måltid af med for eksempel profiteroles, creme brulée eller citronparfait hos Restaurant Coq en pâte.
Lyder det ikke bare lækkert? På diningweek.dk kan du se alle de restauranter, som deltager og deres menuer <3