Gå ikke glip af French Dining Week 2018

Er du også helt tosset med det franske køkken? Så starter French Dining Week på søndag og varer hele uge 24. For bare 225 kroner ( 26 kr. i billetgebyr) får du et glas apéritif og en tre-retters franskinspireret menu.

LÆS OGSÅ: Nu kan du bo som en royal

Under French Dining Week har du mulighed for at opleve en ægte fransk madoplevelse på udvalgte restauranter med enten franske rødder eller blot en stor forkærlighed for gastronomiens ædle franske køkken. Uanset hvor du sætter dig til bords, starter måltidet altid med et glas apéritif på ægte fransk maner.

Der er knaprestauranter, som deltager i French Dining Week. Og de byder alle på både menuer fra det traditionsrige franske landkøkken, men de giver dig også mulighed for at prøve nye, spændende retter.

I år kan du blandt andet starte ud med følgende forretter: fransk landpaté, salade chevre chaud, friterede frilandssnegle hos Brdr. Price eller ristet hønselever hos Søren K.

Af smagfulde hovedretter kan du vælge mellem blandt andet boeuf bourguignon, poulet basquaise, moules frites, coq au vin, andeconfit eller kalvefrikassé hos Restaurant mêlée.

Og på traditionelt fransk manér kan du slutte dit måltid af med for eksempel profiteroles, creme brulée eller citronparfait hos Restaurant Coq en pâte.

Lyder det ikke bare lækkert? På diningweek.dk kan du se alle de restauranter, som deltager og deres menuer <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet