Det skal du have i tasken på Roskilde Festival

Artiklen indeholder reklamelinks

Vi er så småt (okay meget) begyndt at tælle ned til  Roskilde Festival, som venter lige om hjørnet. Vi VED, hvor vigtigt det er at pakke en god festivalstaske, for der er ikke noget værre, end at ende med at blive forbrændt i panden, en død mobil og sprukne læber – måske endda før festivalen for alvor går igang. Derfor deler vi her vores bedste tips til, hvad du skal pakke med i din festivalstaske.

LÆS OGSÅ: Det skal du spise og drikke på årets Roskilde Festival

Powerbank

Vi kender alle the struggle. På en festival vil man gerne tage en masse billeder, snappe og Instagramme på livet løs. Men når der er langt mellem opladerstationerne på festivalpladsen og du ikke vil gå og undvære din telefon er en powerbank en lifesaver! Powerbanken fra Happy Jackson har desuden et indbygget spejl. Double win!

Solcreme

Når du befinder dig så meget udenfor, som du gør på en festival er det vigtigt at have en solcreme med dig hele tiden. UV Plus antipolution fra Clarins passer perfekt i tasken, så du kan have den med dig rundt på festivalen.

Servietter

Du kan aldrig vide dig sikker på, om der stadig er toiletpapirm næste gang du skal på wc, så sørg altid for at have nogle servietter liggende i tasken – it’s better to be safe than sorry!

Læbepleje

Dine læber kan hurtigt komme til at trænge til lidt ekstra pleje, så meget som de bliver udsat for luft, sol og kys (forhåbentligt ;-)), så husk at have noget god læbepleje ved hånden, så du undgår sprukne læber.

Håndsprit

Okay, lad os være ærlige. Det er ikke, når man er på Roskilde Festival, at man går mest op i at holde hygiejne-showet kørende. Selvom du selvfølgelig altid vasker hænder, når du har været på toilettet, så giv dem lige en tur med håndspritten også.

1. Lip Oil fra Clarins, 155 kr.

2. Powerbank fra Happy Jackson, 128,01 kr.

3. Taskevenlig solcreme fra Clarins, 325 kr.

4. Kleenex Balsam, 19,95 kr.

5. Desinfektions Gel fra Matas, 15 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være