Kom til afsløringen af Illums julevinduer sammen med Christiane

Lørdag den 10. november vil Christiane stå for afsløringen af Illums julevinduer og DU er inviteret.

Eventet starter på Rådhuspladsen kl. 11.30, hvor et juleoptog bestående af bl.a. Greve pigegarde går forrest og spiller julesange, ligesom balletdansere fra Christianshavns balletskole, julepyntet hestevogn og ponyer mm. vil følge trop langs Strøget og ned til Illum med ankomst kl. cirka 11.50. Her vil Christiane stå at tage imod og byde velkommen til den store afsløring.

Vinduerne er dækket af sne fra snekanoner og Christiane vil sammen med balletdansere og frivillige børn skrabe sneen af vinduerne, og se de smukke animationer.

“Jeg elsker simpelthen stormagasiner. Det er dem, der er med til at gøre, at det er jul. Selv i udlandet bliver man draget af at se, hvad deres stormagasiner har i vinduerne og herhjemme er Illum klart det stormagasin, som er førende indenfor julevinduer.” forklarer Christiane og fortsætter:

“Du bliver altid overrasket over at se, hvad de har fundet på. Så hvis du vil i julestemning, vil jeg anbefale dig at joine os. Det er SÅ indbegrebet af jul.”

Efter afsløringen er der mulighed for at gå ind i Illum, hvor der vil være forskellige aktiviteter som bl.a. ansigtsmaling og goodiebags og omkring kl. 13 vil børnekoret fra det kongelige musik konservatorium afslutningsvis synge julesange.

De fine vinduer står helt frem til juleaften, så har du ikke mulighed for at deltage på lørdag, er der rig mulighed for at nå det en af de andre dage.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og