Romantisk valentinsdag i Tivoli

I dag er det valentinsdag, og måske er du lige lovligt sent ude og ved endnu ikke, hvad du og din udkårne skal finde på. Frygt ej! Hvis du befinder dig i nærheden af København, så kan tivoli redde dig 😉 Konceptet er forholdsvist nyt, da det kun er anden gang, at Tivoli fejrer valentinsdag. De byder nemlig alle gæster (forelskede eller ej) inden for til romantisk stemning med hjerter, særlige valentinsmiddage og kyssebænk i dag d. 14. februar.

Funklende iskrystaller og glimtende snefnug pynter i Tivolis snedækkede have. De mange hjerter på Tivoli Broen sørger for romantisk stemning, og heldige gæster kan måske få et glimt af Danmarks mest forelskede par, Harlekin og Columbine. Der er lagt op til en uforglemmelig valentinsdag i Tivoli.

Sig det med hjerter og kys

Som gæst i Tivoli kan du skrive din udkårnes navn på et lille rødt hjerte og sætte det på broen over Tivoli Søen. De røde hjerter fungerer som romantisk statement og er en del af udsmykningen i dagene omkring valentinsdag. Derudover er en tur over broen og rundt i haven oplagt til en romantisk date. Især om aftenen, hvor Tivolis lysilluminationer sørger for ekstra lysmagi på jeres romantiske gåtur. Snup et stop ved Tivolis kyssebænk, og tag en romantisk selfie med kæresten til minde om jeres valentinsdate. En tur arm i arm på den smukke skøjtebane er også oplagt, og bagefter kan i varme hænderne på en varm drik og dele en af de lækre snacks rundt om i haven. 

Foto: Bax Lindhardt

Romantisk middag
Hvad med at kombinere turen rundet i haven med en romantisk middag, hvor I kan sidde og kigge hinanden dybt i øjnene, mens I får serveret lækker mad og drikke? I anledning af valentinsdag er der særlige valentinsmenuer på flere af restauranterne i Tivoli, bl.a. Påfuglen, A Hereford Beefstouw og Brdr. Price. Du kan se en oversigt over valentinsmenuerne i Tivoli her

Derudiver har Tivoli Food Hall selvfølgelig også åbnet på valentinsdag, og her kan I fx fejre kærligheden med champagne hos hyggelige Le Petit Vinbar, Gin-cocktails hos The Bird og Cava med tapas-hapsere hos Tapa del Toro.

Se Nordlyset sammen

Tivolis nyeste sæson Vinter i Tivoli lyser op fra den 1. til 24. februar. I denne periode er dele af haven åben, og de fleste forlystelser kører sammen med helt nye aktiviteter. Her må vi fremhæve en særlig Nordlys-oplevelse skabt af Tivolis lysdesigner Jesper Kongshaug og virtual reality-oplevelsen Bring The Spring i H.C. Andersen Slottet.

Vi ønsker jer en dejlig og romantisk valentinsdag <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være