Nyskabende Bloom Festival blomstrer i Søndermarken

Bloom festival hylder det danske forår

Kender du natur- og videnskabsfestivalen Bloom? Måske ikke, det er nemlig kun 3. år i træk, at den finder sted, men vi synes virkelig, at den er et besøg værd!

Den 25. og 26. maj springer Bloom ud på ny i Søndermarken på Frederiksberg. Med inspiration fra de japanske Sakura-festivaler, hylder Bloom den danske naturs forår. Festivalen har fri entré for alle – se dét er altså god stil – og byder på mere end 110 programpunkter for både voksne og børn.

© Longfei Wang

Vi er især ret så begejstrede for langbordsmiddagen med Birkemosegaard Køkken, hvor fællesskabet over det gode, grønne måltid er i fokus, og i år er middagen inspireret af vårvisen ”De frie markers fuglesang”.

© Longfei Wang

Oplev samtaler, koncerter, kunstoplevelser, planteworkshops, vandringer og meget mere. Få fingrene i naturen på festivalens nye scene ‘Sprout’, som er tilegnet blomster og workshop. Lær blandt andet at binde buketter i den japanske tradition Ikebana med den vanvittigt dygtige florist Poppykalas eller lær at tegne blomster-croquis.

© Longfei Wang

Nogle af aktiviteterne kræver tilmelding, fx plante-croquis, kombucha-brygning og langbordsmiddagen, så vi anbefaler at tjekke Blooms hjemmeside ud, så du ikke går glip af lige netop de aktiviteter, du synes lyder mest spændende. Her kan du naturligvis også finde det fulde program.

Vi satser på fantastisk vejr og blomstrende liv og humør 🙂

© Malthe Ivarsson

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og