Tag børnene med til madfest!

Hvor & Hvornår
  • 31. august 2019, Søndermarken, København

 

  • 6.-8. september 2019, Tangkrogen, Aarhus

Sommeren er så småt ved at være bag os, men heldigvis byder efteråret også på en masse potentielle hyggestunder med familien.
Vi har faktisk et rigtig godt forslag til, hvad du og børnene kan opleve sammen i sensommeren!

Den 31. august inviterer Arla til en kæmpe madfest i København. Nu tænker du nok – jamen vi bor jo ikke på Sjælland!? Well, så er det godt Arla også afholder madfesten i hele TRE dage i Aarhus fra den 6.-8. september!

Arla Food Fest

Arlas madfest er faktisk for alle, om så du er barn, børnefamilie, madelsker eller bare en barnlig sjæl og der er i den grad skabt de perfekte rammer, til at få fyldt rygsækken med en MASSE gode oplevelser. Hele ideen med at afholde madfesten er, at vække børn og unges interesse for nye råvarer, anderledes madoplevelser samt inspirere til sunde og bæredygtige madvaner – det vil da være for fedt hvis ungerne kunne få en større interesse for mad og gode vaner! (Ja, vi har en lille forhåbning om, at der måske lidt nemmere kan uddelegeres ugentlige maddage derhjemme)…
Under Arlas Food Fest vil I blandt andet kunne opleve Emil Obel, vinderen af Den Store Bagedyst 2018, du kan hilse på en landmand og hans køer eller deltage i fællesspisning med madspildsorganisationen “Too Good To Go”, som har slået sig sammen med Rub og Stub, der omdanner overskydende råvarer til et helt festmåltid – vi har altså lidt vi kan lære her!
Det er et gennemgående tema for Arlas Food Fest at vise det sjove og positive ved at spise bæredygtigt

Der er åbent for alle til Arla Food Fest i København, men for at få adgang til alle festens aktiviteter skal du købe et “smagsarmbånd” til 85 kr. + gebyr lige her. For at deltage i Arla Food Fest i Aarhus, skal du købe billet til Food Festival her.

Læs mere og se det fulde program på arlafoodfest.dk, følg med på ”Arla Food Fest – Aarhus og Arla Food Fest – København på Facebook, eller tilføj @arlafoodfest på Snapchat.

 

Velbekomme og god madfest!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og