[single_post_category_name]

Det skal du opleve til Kulturnatten 2019

I morgen danner København og Frederiksberg rammerne for Kulturnatten 2019, og det er en fantastisk mulighed for at opleve byen på en helt anden måde end til hverdag! Mulighederne er mange, da der er hundredvis af spændende arrangementer at vælge imellem, hvorfor vi her guider dig til, hvad du skal opleve i morgen aften. Det hele starter kl. 18:00, og det bedste af det hele er, at du kan deltage i så mange arrangementer, som du har lyst til for den sølle pris af 95 kr. – yes, det læste du rigtigt! Du kan endda også køre gratis med metroen, da Kulturpasset samtidig også fungerer som din billet, og det kan måske være din undskyldning for at køre med den nye Cityringen 😉

LÆS OGSÅ: Danmarks bedste guide til København

 

Cisternerne

CisternerneKunstnerkollektivet SUPERFLEX har omdannet Cisternerne til et vigtigt indspark i klimadebatten, da de med science fiction-elementer har skabt et scenarie, hvor samfundet er blevet drastisk ændret som følge af klimaforandringerne. Desuden vil Raske Penge/Ras Money være DJ derude, og vi foreslår dig, at du lige husker gummistøvlerne, ikke?

 

Alhambra – Museet for humor og satire

Hvis du godt kan lide at grine (come on, hvem kan ikke det?!), så skal du besøge Alhambra på Frederiksberg! De har nemlig inviteret improgruppen Specialklassen til at underholde med tre mindre optrædener undervejs, og vi kan godt garantere jer, at I ikke vil fortryde det 😉 I vil i hvert fald gå derfra med ondt i lattermusklen, og en større viden om de skjulte skatte og deres historie som museet gemmer på.

LÆS OGSÅ: 14 ting, du griner og græder over i 30’erne

 

De Kongelige Stalde

På Christiansborg Slot kan du besøge Dronningens hvide heste og se de flotte kareter i De Kongelige Stalde, og vi tænker, at det også må være lige noget for børn. I kan endda opleve en opvisning med Den Kongelige Stald-Etat, Gardehusarregimentets Hesteeskadron og historiske kareter fra kl. 19:00-20:00; det er altså ikke en mulighed, man lige får hver dag, men så er det godt, at Kulturnatten findes!

 

Ruinerne under Christiansborg Slot

Ruinerne under ChristiansborgTag hele familien under armen og mød de grusomme skæbner fra Københavns Slot, Blåtårn! I kan møde både farlige landsforrædere, skumle hekse og en hævngerrig kongedatter, og I er garanteret underholdning for hele familien, når I bevæger jer i ruinerne under Christiansborg. Vi må dog lige tilføje, at det er på eget ansvar; vi er ikke engang sikre på, at vi er modige nok, haha!

LÆS OGSÅ: 6 tips til en bedre work-life balance

 

Gospel i Eliaskirken

Vesterbro Gospelkor, solister og et stort band under ledelse af Lars Bak spiller op til den helt store fest i Eliaskirken fra kl. 18:00-22:00. Vi kan godt garantere, at taget vil løfte sig, du vil gå derfra med fornyet energi og måske vil du synge “Oh Happy Day” 😉 Koncerten starter kl. 19:30, og slutter ca. kl. 21:00, men vi vil anbefale, at man kommer tidligt, så man kan få en god plads (og hvor der også er plads til at danse lidt!).

 

Har vi vakt din interesse for Kulturnatten? Så kan du købe dit Kulturpas i alle 7-Eleven i hovedstadsområdet og på museer og biblioteker i København og på Frederiksberg. Du kan også læse meget mere om arrangementerne lige her. God fornøjelse!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide