Julemarked med designervarer til fordel for børn fra Sjælsmark

Bankospil med mulighed for at vinde for at vinde partout-billet til Roskilde Festival, middage på Scarpetta og Restaurant Relæ, naturvin og et yogakursus. Julemarked, hvor du kan få gaveindkøbene overstået til en særlig god pris med lækre sager fra mærker som Ganni, Ferm Living, Normann Copenhagen, Maria Black, Stilleben og mange flere og ikke mindst lækker æblegløgg og hjemmebagte kager fra Sisters Cuisine. Og så endda til et godt formål!

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du til at bestemme juleaften

Det er, hvad du kan forvente til julestue til fordel for Trampolinhusets børneklub, hvor alt salg går ubeskåret til driften af børneklubben.

Børneklubben er et frirum fra Sjælsmarks Udrejsecenter, hvor børnenes hverdag er præget af usikkerhed og stress. De ofte stærkt traumatiserede børn får lov at udfolde sig i Børneklubbens trygge omgivelser, som giver plads til leg og læring. “Børnene er i alarmberedskab stort set hele tiden, fordi de er bange for at blive vækket midt om natten og blive tvangshjemsendt, som de har oplevet deres venner blive det. De ved at deres forældre har det svært, og de har brug for ro og voksne de kan stole på” siger Børneklubbens koordinator Sara Ipsen som er cand.pæd.psyk. “De lever under nogle rigtig svære omstændigheder som vi ikke kan fjerne fra dem, men vi kan give dem de relationer, tryghed og nærvær som der er brug for, så de kan få styrket deres følelse af selvværd og selvtillid” afslutter hun.

Så støt en god sag og få julegaveindkøbene overstået på samme tid. Eventet afholdes i Trampolinhuset, Thoravej 7, 2400 Kbh NV, søndag d. 15 december fra kl 12-17. Banko starter kl 16.

Du kan se mere om eventet her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og