Minigetaway: København

Det er altid magisk at besøge København, men især op til jul indbyder byen til ubegrænset hygge og julestemning. Så læs med, hvis I planlægger et lille smut til København, vi har nemlig samlet nogle idéer til hvor I kan overnatte, spise og bare rigtig mærke julestemningen! – Ja I skal selvfølgelig ikke holde jer tilbage for også at planlægge en weekend-smuttur i det nye år

Overnatning – Coco Hotel

Der er et hav af hoteller og muligheder for overnatning i København, men vi elsker at finde små gemte perler, med masser af liv, sjæl og god historie. Coco Hotel er helt afgjort værd at have med i overvejelserne. Det er et lille boutique hotel i hjertet af København, på Vesterbrogade. Det er småt og intimt, og giver jer mulighed for at få en følelse af at være hjemme, selv når I er væk hjemmefra. Den bedste måde at beskrive Coco Hotel på, er nok som de selv forklarer, en blanding af fransk finesse mixet med skandinavisk rummelighed.

Du kan booke værelser til Coco Hotel her.

Oplevelser – Tivoli

Besøg Tivoli og mærk for alvor julestemningen på ægter Tivoli-manér. De kan jo virkelig forstå at pynte op til jul i Tivoli, og det er en hel oplevelse i sig selv, at gå rundt og opdage alle de små finurligheder der gemmer sig hist og her. Og så elsker vi jo bare julelys i læssevis, og alle de fine dekorerede juletræer! Vidste du for eksempel at det er 3000 krystaller, til en værdi af 1 million kr., der er hængt på Swarovski-juletræet foran Nimb? Eller at der i restaurant Grøften, bliver spist ca. 19 meter rugbrød i snit om dagen, under julesæsonen!?  De holder Jul i Tivoli frem til den 5. januar., så der er masser af tid til at pakke familien godt ind, og tage turen til det magiske sted.

Foto: Martin Heiberg

Oplevelser – Skøjtebanen på Frederiksberg

En anden ting vi på redaktionen virkelig forbinder med jul og familiehygge, er når der er tid til nogle gode og sjove aktiviteter sammen. Derfor er skøjtebanen på Frederiksberg et hit år efter år. Skøjtebanen holder åbent frem til marts i det nye år, så der bør være mulighed for at nå forbi til en lille isdans en smuk vinterdag.

Eftermiddagskaffen – Risteriet

En hver god hyggeweekend omfatter altså også minimum ét coffee break, eller er det bare os? Hos Risteriet i Studiestræde serverer de en vanvittigt god kaffe, som nok skyldes dels den høje faglighed hos personalet, men også det brede udvalg af kaffebønner – we love it! For kaffe er jo ikke bare kaffe – vel?

Spisning – Vækst 

I kan spise jeres middag hos Vækst, som primært består af en nordisk menu i de flotteste omgivelser! Vækst huser nemlig et væksthus – eller drivhus, om man vil, som er placeret midt i restauranten og skyder sig op gennem de to etager. Det betyder at naturen ikke bare kommer ind på din tallerken, men også omgiver dig mens du spiser! Man får næsten helt lyst til at besøge restauranten, bare for at se drivhuset, ikke? Men okay, vi må indrømme at menuen virkelig også lokker 😉

 

Rigtig god getaway-weekend fra os til jer, uanset om det er en tur med familien, kæresten eller veninderne

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og