Sådan indretter du dig til en sundere livsstil

Sådan indretter du dig til en sundere livsstil


af Mai Copsø, Houzz.dk


Houzz er verdens største hjemmeside inden for indretning, renovering, design og arkitektur.

Se mere på www.houzz.dk eller @houzzdk.

Sommeren indbyder til en sund livsstil. Men hvordan bevarer vi gejsten om efteråret og vinteren? Indretning er svaret!

En løbetur i skoven, grønne salater, cyklen til arbejde eller spontane gåture med venner og veninder på lyse aftner - sommer er sundhedens årstid. Men når sommer bliver til efterår og efterår til vinter, kan det være svært at bibeholde den lette, naturlige tilgang til en sund livsstil. Pludselig kan det virke, som om man igen skal gøre en indsats for at spise sundt, få rørt sig og ikke stresse – men sådan behøver det ikke være.

Læs med her, og få tips til hvordan du kan indrette dit hjem, så det inviterer til en sund dagligdag, en grønnere livsstil og bedre vaner med plads til at tage tingene, som de kommer.

Grønt køkken
Forlæng sommerens havehøst ved at invitere dine krydderurter indenfor. Let adgang til basilikum, mynte, purløg og andet godt kan forlænge din følelse af sommer, men kan også være med til at inspirere dig til at spise grønt året rundt. Vintersalater med bl.a. kål kan være lige så fantastisk som agurke- og kartoffelsalat om sommeren. Det hele handler om at spise efter sæsonen, så de råvarer, vi bruger, er mest friske og vitaminfyldte. Det, det kræver, er naturligvis, at lysten til grønt, er der, så mind dig selv om, hvor lækker grøn spise kan være gennem velduftende krydderurter i køkkenet.


Krydderurter er naturligvis ikke det eneste grønne element, der kan berige din bolig. Hvis du er vild med citrusfrugter, er appelsin- eller citrontræer også virkelig dejlige planter, der kan minde dig om sommer. Alternativt kan du plante din egen avocado- eller chilliplante - søg efter DIY her på Houzz, og få inspiration til hvordan du kan gøre netop dette.


Friskt farvespil
Vi skandinaver har det med at være svært glade for de stilsikre sorte, hvide og grå toner. Intet ondt om det, disse monokrome farver skaber ro og elegance, men noget af det, der er så skønt ved sommer, er de glade farver, der kan påvirke vores humør.

Derfor er det en god idé at bringe lidt farver ind i hjemmet i de mørkere vintermåneder. Du behøver ikke male en hel væg rød for at skabe fest og farver; gå i stedet forsigtigt til værks, og køb en rød blender, farverige kopper, en grøn lampe eller andre køkken-accessories, der kan give dit stilsikre køkken et friskt pust.


Lad din stue favne årstiden
At leve sundt handler ikke kun om, hvad vi spiser, eller hvor meget motion vi dyrker. Det handler også om balance. Lad din stue blive et hyggemekka med plads til at lave præcis det, du godt kunne tænke dig. Gør plads til et hjørne, hvor du kan nyde ilden i pejsen, eller sørg for, at der er plads på gulvet til en yogamåtte, så du kan lave lette udstrækninger eller afspænding i hjertet af dit hjem. Mindfulness kommer i mange afskygninger, men fælles for alle former, er, at du tager tid til at fokusere på dig. Dette gøres lettere, hvis der er hjørner af dit hjem, der naturligt inviterer til at trække vejret og at være til stede i nuet.

Cassady Yoga Mat

LÆS OGSÅ: Kan din indretning gøre dig i bedre humør?

Brug din bruser til at fremme din sundhed
Når det er sommer, bruger mange af os masser af tid ude i naturen - særligt på stranden, hvor vi bader i friskt havvand. En gennemsnitlig menneskekrop består af 50-65% vand - og derfor renser vand sjæl såvel som krop. 

Forlæng din følelse af frihed, naturlighed og velvære ved at indrette dit badeværelse minimalistisk og med en god bruser. Her kan du stå og nyde at blive renset igennem, men du kan også bruge bruseren til at tage et koldt bad. Dette er en fantastisk opkvikker, der skaber masser af energi i din krop, hvis du føler dig træt. Et koldt brusebad er også god for blodcirkulationen og vil hjælpe din krop til at holde sig varm i de koldere vintermåneder!

Afstressende badetid
Det er naturligvis ikke blot kolde brusebade, der kan bidrage til velvære. At ligge og flyde i et dejlig varmt badekar kan være fantastisk skønt og fungere som forkælelse efter en travl dag. Har du ømme muskler efter træning, eller fordi du fornemmer, der er en influenza på vej, kan du med fordel komme badesalt i bunden af dit badekar, evt. med velduftende olier, da det lindrer muskelsmerter. For en mere naturfyldt oplevelse, sæt da planter rundtomkring i badeværelset - det hele handler om at skabe den stemning, du har brug for, samt at gøre det let for dig, at give dig selv en følelse af forkælelse og god tid i dit hjem.

Inviter naturen indenfor
Natur har en beroligende effekt på vores sind. Det samme har det at være kreativ. Om sommeren er det let at få vores naturfix dækket, da vejret ofte indbyder til en tur i haven, skoven eller på stranden, men hvis det regner og er koldt udenfor, kan det være svært at komme af sted.  Derfor er det en god idé i stedet at invitere naturen indenfor via kreative projekter, du kan lave indenfor. Lav for eksempel smukke blomsterudsmykninger til din væg som her. Det vil styrke din følelse af at være forbundet med naturen - uden at skulle udenfor i regn og blæst.

Du kan også dække et smukt bord som dette, ved hjælp af enkelte dele fra naturen, når du inviterer til fødselsdag eller andre sammenkomster. Enkelhed er elegance.

Familietid
Et hjem er meget mere end blot der, hvor man sover; et hjem afspejler de mennesker, der bor i det. Om sommeren, og når vi har ferie, er der ofte god tid til at lave noget sammen som familie, men i hverdagen og om vinteren kan det være svært at finde tid og finde på ting, vi kan lave sammen.

Udnyt at din bolig er et sted, der kræver udsmykning, og skab i fællesskab pynt, der udtrykker familien. Det behøver ikke være raketvidenskab, så frygt ikke, hvis ikke du ikke er særlig kreativ anlagt. Vælg blot et enkelt projekt som at finde kastanjer og male på dem. Det vigtigste er, at familien er samlet, og at man sammen griner ad de fejl, der opstår, når man skaber hjemmelavet ´kunst´. At grine og at være sammen med dem, vi holder af, er en af de bedste kilder til lykke og velvære.

Sov dig til et godt helbred
Vi kender det alle sammen, at vi har mere energi og bedre overskud, når dagene er længere. En af de væsentligste ting, du kan gøre for dit helbred og for at fastholde et højt energiniveau, er at få sovet godt om natten. Forskning viser, at vi har brug for mellem 7 og 9 timers søvn hver nat, så indret dit soveværelse, så det inviterer til ro og kvalitetssøvn. Undgå elektronik og for meget rod. Hvis du har en meget aktiv hverdag, kan du evt. drikke en kop kamillete og tage en halv time med en god bog til at falde ned i dit soveværelse, inden du lægger dig til at sove. Men sørg for, at der ikke er noget i rummet, der kan stresse dig som for eksempel mange pangfarver eller arbejdsting i rummet.


En rigtig god investering i disse smartphone-dage er et godt vækkeur! Med et vækkeur, behøver du ikke at have din telefon liggende ved siden af din seng og kan derfor skabe afstand mellem dig og omverdenen, når du sover. Og så kan du vælge et ur, der vækker dig nænsomt eller med din yndlingsmorgenradio, så du får den bedste start på dagen. Dette ur er er godt bud i smukt naturligt teaktræ.  Har du imidlertid problemer med at komme tidligt i seng og tidligt op, når det er mørkt, kan du evt. investere i et lysterapivækkeur, hvilket fungerer som simulator på en solnedgang og solopgang, så din krop vænner sig til lyset, før du lægger dig til at sove, og inden du vågner.

Forlæng sommeren
Frisk luft og tid med gode venner gør underværker for, hvordan vi har det. Det giver os overskud og hjælper os til at tænke klart. Selv om vi går mod koldere tider, behøver det ikke at betyde, at vi ikke længere skal gøre brug af vores udendørsarealer. Har du en altan, anskaf dig da store varme tæpper og termokopper, så du stadig kan sanse den friske luft med en kop kaffe og godt selskab udenfor.

SE OGSÅ: Hvordan indretter jeg min lille altan? Få eksperternes tips her

Sociale samlinger
Om sommeren er vi rigtig gode til at invitere naboerne, vennerne eller familien over til en mere uformel sammenkomst. Dette skaber en følelse af, at vi hører til og af tryghed, hvilket er vigtigt for, at vi kan være præcis, som vi er.  Hvis du har lidt mere plads kan du med sagtens arrangere grillaftner på altanen for gode venner, selv om vi kommer længere hen på efteråret; bed blot dine gæster om at klæde sig på efter vejret, og gør så brug af store tæpper og terrassevarmere. For at skabe en mere sommerlig stemning kan du bruge planter til udsmykning omkring selskabet. Fællesskaber er så vigtige for os mennesker, men vi glemmer det desværre tit i hverdagsstress.

Indendørs sommerhjørne
Noget af det bedste ved de varme årstider er, hvordan de inviterer til at sætte sig ned, trække vejret og nyde øjeblikket.

Hvis ikke du har et udendørsareal, kan du i stedet skabe et tilsvarende lille hyggehjørne med sommerstemning indenfor vinteren igennem. Gør flittigt brug af træmøbler, urtepotteskjulere med grønne planter, puder og eventuelle tæpper, der får dig til at tænke på en sommerterrasse. Det vigtigste er, at du skaber en opsætning, der giver dig den rette følelse af at være afslappet og nærværende, når du sætter dig ned.

SE OGSÅ: 10 uimodståelige hyggekroge til afslapning

Naturligt kontor
Når vi har ferie, er vi ofte bedre til at trække vejret, have et godt overblik og ikke stresse. Dette kan dog smuldre, så snart vi er tilbage på vores pind. Er du stresset, vil din krop reagere på samme måde, uanset om du fysisk bliver jagtet af en bjørn, eller om det er en deadline, der presser dig. Pas derfor på dit stressniveau, og indret sit kontor, så det hjælper dig til at holde fast i dit friske sommersind ved at have masser af planter i dit kontor. Planter skaber bedre luft i dit arbejdsmiljø, så du kan tænke klart og trække vejret bedre, hvilket er modgift til stress. Noget andet, du kan gøre for at passe på dig selv og kunne tænke løsningsorienteret, er at skabe et rum, du godt kan lide at være i, og som samtidigt emmer af frihed. Mal dine vægge hvide, hæng inspirerende budskaber på væggen, og sørg for, at have genstande, der giver dig en følelse af at være jordnær.

Motioner derhjemme
Hvis vejret er dårligt, kan det være virkelig svært at finde motivationen til at løbe en tur, at tage i motionscentret eller tage sig sammen til at komme til fodboldtræning. Giv da dig selv et godt alternativ til at skulle forlade dit hjem ved at skabe en motionsrutine derhjemme. Få klaret din konditionstræning ved at løbe op og ned ad trapperne i 7 minutter, lav 15 armbøjninger på gulvet (eller på trappen), og brug din sofa som redskab til dine 15 triceps-dips. Squat 15 gange ved gentagne gange at sætte dig og rejse dig fra en spisebordsstol, og find lidt plads på gulvet til at holde planken i 1 minut før du laver maveøvelser, ben-sænkning og andre mave-ryg øvelser i 5 minutter. Gentag så øvelserne 2-3 gange. 25 minutters styrketræning er mindst lige så godt for din krop som dine ugentlige løbeture!

Synlig opbevaring af dine træningsredsredskaber
Lad i øvrigt ikke dine træningsredskaber samle støv et sted, hvor du ikke ser dem. Mind dig selv om, at det er vigtigt at få rørt sig, ved at finde kreative opbevaringsløsninger i stuen eller entreen til dit træningsudstyr, så du jævnligt ser det. Nogle gange er det eneste, vi behøver, en påmindelse om, at vi bør motionere, for at få det gjort.

LÆS OGSÅ: Indret en oase til yoga derhjemme

Mindfulness hjørne
Hvis du har en stressende hverdag, kan det være virkelig sundt at skabe et lille sted i dit hjem, der kun handler om at være til stede med dig selv. Måske er det et lille meditationshjørne, eller måske er det et smukt yogarum - hvad end det er, så hold området fri for rod, elektronik eller andre forstyrrelser. Skab et lyst sted, der har den rette stemning af ro, hvor du kan slappe helt af, og hvor du føler dig godt tilpas. Planter, sten, stearinlys, krystaller, en Buddha, en dagbog - placer de ting, der får dig til at føle dig mere spirituelt forbundet omkring dig, og skab en rutine, hvor du tilbringer 15 minutter i dette hjørne hver dag. Dette vil give dig et bedre overskud, men også gøre dig bedre til at mærke dig selv og træffe de rette beslutninger for din krop og sjæl - privat såvel som arbejdsmæssigt.

Børnevenlig sundhed
I et samfund, hvor Ipads, smartphones og andet elektronik dominerer børns stimuli, er det en virkelig god idé at skabe et aktivitetsrum i dit hjem. Om sommeren kan børn løbe og lege udenfor, men om vinteren er det ofte lettere at sidde foran en skærm og blive underholdt. For at modvirke dette, invester da i sjove spil og aktive legesager, hvor børn kan konkurrere mod eller samarbejde med deres venner - eller hvor I som familie kan lege sammen. Et bordfodboldbord er genialt, det samme er rulleskøjter, et bordtennisbord, et børnevenligt dartspil og lignende. Disse aktivitetsting betyder, at dine børn får rørt sig, men det er også en god måde at have det sjovt sammen på.

Tilgængeligt overtøj
At det er koldere ude, behøver naturligvis ikke betyde, at vi ikke kan gå udenfor en dør. Frisk luft er en fantastisk ting for vores krop og vores sind, så hjælp dig selv med at komme af sted ved at have din vinterjakke, dit regntøj og dine gummistøvler synligt fremme, så det er nemt at komme til. Vores hjerner er fantastiske til at komme på undskyldninger for, hvorfor vi IKKE skal udenfor, når det regner eller er koldt - lad ikke beklædning være en af dem.

5 skønne bøger til dig, der elsker din have

Læs mere

Lækkerier til badeværelset

Læs mere

Indret dit hjem som: Courteney Cox

Læs mere
ChriChri Food Gå til shop
Din Barndom Gå til shop
Din Barndom Gå til shop

Tilmeld dig
nyhedsbrevFølg os

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere


#chrichridk #chrichriinterior #chrichrimom


chrichridk
🙋🙋 Vi startede morgenen ud til Magnum Pleasure Store Event og fik lov at designe og SPISE vores egen unikke magnumis - lige fra morgenstunden! 🍦🍪🍭 MUMS! Psssst.. Det koster kun 40 kr. 🙆 #magnumCPH #chrichridk #magnumpleasurestore

chrichridk
Er du også vild med blomster? 🌸🌸 Se Christianes smukke kjole fra ELLE Style Awards, og af hvem og hvordan kjolen blev designet! 💋 🔹 Link i bio 🔹 #ellestyleawards #welove #flowersallover #chrichridk

chrichridk
FARS DAG er allerede på søndag d. 5. juni. Har du fået købt en gave til en af de vigtigste mænd i dit liv? 😳🙆 Vi har fundet 10 gaveidéer frem til dig! 💋 🔹 Link i bio 🔹#fathersday #chrichridk

chrichridk
Nu kan du læse dit horoskop for Juni måned! 🐑🐠🦁🦀 Kunne du tænke dig et personligt horoskop? Læs hvordan på sitet. 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #chrichriscope #chrichridk #june

chrichridk
Vi har taget en 'walk down memory lane' og set tilbage på vores top 7 over tidligere kendispar! 😍 Hvilket par er din favorit? ❤️❤️ 🔹 Link i bio 🔹 #hollywoodcouples #memorylane #chrichridk

pernillesschristensen
😍🙌🏼 #finally #igotmyyellowshirt 🍌 #Ganni #chrichridk

chrichridk
"Save your skin" og beskyt dig selv og dem, du har kær, mod solens dejlige, men farlige stråler ved at bruge høj solbeskyttelse. 🙅 Hvem vil du beskytte? 🌞💋 🔹 Link i bio 🔹 #saveyourskin #chrichridk #sponsoreret #vierrykketudpåtagterrassen @larocheposaynordic

hverdagsguf____
Coffeemoment ☕️

chrichridk
Vi siger farvel til maj måned og kigger tilbage på nogle fantastiske minder! 💗 Vi viste bl.a. vores Lady Boss' babybule, tog i biografen med vores læsere og meget meget mere! 💋💋 🔹Link i bio 🔹 #chrichridk #newmonth #newmemories #hellojune

chrichridk
🍻 Så er det i morgen, damer! Distortion 2016 byder på et hav af fester, og det kan være svært at finde rundt i! Vi har fundet de ting frem, som vi mener, at du i hvert fald skal opleve 👀🎤🍻💃🏻💥 🔹 Link i bio 🔹 #distortion #distortion2017 #guide #chrichridk

kyssclerosefarvel
#Repost @chrichridk ・・・ Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
🙋🙋 Husker du at prioritere dig selv en gang imellem i en presset hverdag? 😘 Det er vigtigt at huske din kvindetid, så du kan få fornyet kræfter 💪🏻 Vi bruger kvindetid.dk som en virtuel veninde der er fyldt med gode råd! 💗 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #kvindetiddk #chrichridk #rememberyou

chrichridk
Genbrug er det hotteste for tiden 🙋 Læs Christianes tanker om tendensen 👠 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #sponsoreret

chrichridk
Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Mondayvibes..... 🙈🙉🙊 Kan I også mærke, at det er mandag?? #chrichridk

chrichridk
Der er words fra @christianesm og de mest fantastiske billeder fra den ferie, hun netop er vendt hjem fra 💕 Find ud af, hvor turen gik hen ✈️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Pærer og chokolade klæder hinanden godt, så den her pære-chokolade kage kan ikke være andet end god! 🍐🍐🍐😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din krop med fødevarer, der giver dig et skønt boost 🍉 🔹Link i bio🔹 @tinalykkegaard #chrichridk

chrichridk
Har du husket at deltage i konkurrencen om billetter til Chris Brown-koncerten? 💕🙋 🔹Link i bio🔹#chrichridk

chrichridk
😵😵😵 Har du nogen idé om, hvor meget det forringer dit sexliv, hvis du faker en orgasme? 😵😵😵 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😍 Kender du til taskebrandet "Coach"? Vi er faldet pladask for det amerikanske mærke 😍 Læs mere om mærket og se, om ikke også du bliver lige så forelskede, som vi er! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Sommer er lig med sommerlige håropsætninger! 😍 Vi guider dig på sitet N U ! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Husk, at det er om en lille halv time at du kan se HELE videoen til @szhirleys nye single "Splittet" 💕 Vi er SÅ spændte! 😀😀😀😀 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #splittet

chrichridk
👠 Vi starter dagen på Israels Plads, hvor vi er klar til besøg 🙋 Vi sælger nemlig ud af vores garderober, så kom og sig hej og gør et godt køb👗💄 Vi står her fra 10-16 💋 Ses vi? #chrichridk #CPHSB #Tradono

chrichridk
Dagens undskyldning 👆 🙈😂🙈😂 #chrichridk #sunday

chrichridk
Doppelbanger, Hotline Bling, Postboned...... Er du helt up to date med 2016's sexslang?? 😆 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Vi er helt skudt i vinduetrenden! Se, hvordan du kan indrette dig på charmerende vis med vinduer ☺️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din søde tand med denne forårskage og støt samtidig op om en god sag! 🙏 Skal du bage i eftermiddag? ❤️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Får du nok søvn? 💤 Hvis ikke, vil du med garanti få en ekstra time på øjet fremover, når du har læst dette 😳😳 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Det sporty look er det nye sort, og H2O har netop lanceret deres første fashion kollektion! 😍😍 Se alle billederne via link i bio 🙋 #chrichridk

chrichridk
Vidste du, at hudkræft kan kureres i 90% af tilfældene, hvis blot det opdages i tide? Sørg derfor for at beskytte dig selv med en høj solfaktor og tag ingen chancer! ☀️ @larocheposaynordic #saveyourskin #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
🚨SNACK-ALERT🚨 😻😻😻 #chrichridk #fredagssnack

chrichridk
🍸🍸 Vi har brugt dagen på 3 Days of Design, hvor vi har kigget på smukke nyheder, drukket champagne og spist masser af kage 🍰🌸 Tak for en dejlig dag! 🙋#chrichridk #3daysofdesign

chrichridk
Hvad enten du bor i København, Århus eller Odense, guider vi dig til, hvad du skal bruge weekenden på ☺️☀️ - og så krydser vi fingre for godt vejr! 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

nicciwelshacademy
Today the students are also creating looks inspired by a beauty photoshoot that @nicciwelsh created💕 How cool is that? #nicciweshacademy #nicciwelsh #makeupskole #beauty #photoshoot #colours #chrichridk

chrichridk
Vi har i dag været til pressemøde i forbindelse med Top Model Curves! 💕 I kan godt glæde jer, dejlige damer 💕 #chrichridk #kvinderkommeriallestørrelser

chrichridk
Kvadratisk, praktisk og god opsummerer fredagens kage 😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Cointreau Fizz er det ULTIMATIVE alternativ til vores elskede gin&tonic's, og så er den både elegant og sofistikeret ligesom de 'parisiennes' vi alle drømmer om at være 💁💕 🔹Link i bio🔹 @cointreau_officiel @cointreau @perrier #cointreaufizz#cointreaudk#chrichridk

suitfood.dk
Skal du grille i aften? Så er der en idé til grillet spidskål på bloggen ☀️ #grilletspidskål #grilldinegrøntsager #spidskål #grill #grillaften #grøntsager #kål #summer #sommer #grillaften #tasty #healthy #healthyfood #chrichridk #chrichrifood #food #mad #grillmad #foodie #colourful #suitfood #dansksommer #dkblogs find opskriften på www.suitfood.dk

chrichridk
Psssst.... Få et eksklusivt sneak peak på vidunderlige @szhirleys nye single "Splittet" 🎤 🔹Link i bio🔹 #chrichridk#sneakpeak

chrichridk
Er du i tvivl om, hvorvidt dit crush er lige så meget "into" dig, som du er "into" ham? 🤔 Vi har 8 tegn, som kan gøre dig klogere 💕 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😂 Det er lille fredag, ladies! Bare én dag mere til weekend 🙋💗 #yay #onedaytogo #chrichridk #happythursdaynight

lifeby_baarsoe_
BØF SALAT ALA CHRI CHRI | skønne @chrichridk er inspirationen bag aftenens middag. Den står på bøfsalat med parmesan/peberrodsdressing og lækkert brød #chrichridk #bøfsalat #sundmad #sommermad #mandengrillerbøffen

chrichridk
Det er ikke altid, at din fyr er lige så begejstret for pastelfarver og nipsting, som du er! 🙄 Vi har derfor fundet 4 måder frem, hvorpå du kan snige dine feminine fund ind i boligen 🙊🙋💗 🔹 Link i bio 🔹 #girly #interior #howtotrickhim #chrichridk

chrichridk
Vi er vilde med den sarte, babyblå farve til sommer! 💙💙 Vi har fundet 7 items frem til dig, som alle koster under 600kr. Hvilken farve crusher du på til sommer? 💋 🔹 Link i bio 🔹 #shopping #fashion #chrichridk

chrichridk
❤️❤️ Vi ved alle sammen, hvor nemt det er at holde forelskelse ved lige på rejsen, eller når kontoen er på sit højeste og kun fantasien sætter grænser. Men vi har fundet 25 søde og billige idéer, som du kan lave med din kæreste, når økonomien er presset! 💑 🔹 Link i bio 🔹 #todo #love #nomoneyinthebank #chrichridk

chrichridk
Vi starter morgenen ud med det helt store photoshoot 📸 Glæd jer til lækkerier på sitet! 🍸🍸 @cointreau_officiel @perrier #cointreaufizz #cointreudk #cointreu #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
Var det noget med en rigtig nem og lækker sommermad på sådan en grå torsdag? 💋🍴 Vi giver dig lidt inspiration til weekenden! 🙋 🔹 Link i bio 🔹 #foodporn #foodlovers #morefoodplease #chrichridk

chrichridk
🍸🍸 Kunne du tænke dig at lære at nyde smagen af snaps og få nye idéer på drinkskortet til weekenden? På redaktionen har vi lært det. 🙋😍 Nu er det din tur 💋 🔹 Link i bio 🔹 #minbasis #aalborgbasis #sponsoreret #chrichridk @aalborgbasis

chrichridk
Sexolog og parterapeut @amandalagoni hjælper dig lige nu med at besvare alle de tanker omkring dit sexliv, som du måske går rundt med i din graviditet! 💗💑👶🏻 🔹 Link i bio 🔹 #sexornot #preggolife #sextalk #babytalk #chrichridk
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere