Sådan holder du et godt cocktail party

Nogle gange er et cocktail party, lige hvad vi har brug for. Høje hæle, lækker cocktail kjole, clutch, gennemført makeup og farverige drinks. Et cocktail party er en privat fest, hvor der inviteres til cocktails og evt. appetizers. Man kan enten invitere til cocktail hour/reception, hvor man fastsætter et tidsrum, eller man kan blot invitere, og se hvad aftenen bringer.

Nogle gange er et cocktail party, lige hvad vi har brug for. Høje hæle, lækker cocktail kjole, clutch, gennemført makeup og farverige drinks.

Et cocktail party er en privat fest, hvor der inviteres til cocktails og evt. appetizers. Man kan enten invitere til cocktail hour/reception, hvor man fastsætter et tidsrum, eller man kan blot invitere, og se hvad aftenen bringer. For mig personligt adskiller et cocktail party sig fra en dansk øl fest blandt andet ved ens påklædning. Ens ryg er lige ekstra rank, og man er ikke kommet for at bælle drinks, shots og lignende. Man er kommet for at konversere og nyde cocktails (læs: lege fin dame).

LÆS OGSÅ: 4 nemme og klassiske cocktails til din sommer

Jeg har selv hostet flere cocktail parties med stor succes. Jeg  kan godt lide, at lave et cocktail menukort hvorpå gæsterne kan se, hvilke cocktails der bliver budt på i løbet af aftenen. Dernæst synes jeg, det er vigtigt at holde det simpelt – ikke for mange forskellige drinks at vælge imellem. Vælg ca. tre til fire cocktails ud. Man kan evt. personliggøre det ved at de valgte cocktails udgør et tema. Det kan være alt fra ens egne yndlings cocktails, til en årstid eller en farve. Der er uanede muligheder.

LÆS OGSÅ: Det kommende år skal din cocktail shakes bæredygtigt

I det hele taget kan det være sjovt at lade sit cocktail party være præget af et tema. Det kunne fx være Oscars cocktail party, hvor man finder frem til tre af ens yndlings skuespilleres favorit cocktail eller hvad med et cubansk cocktail party, med cocktails der indeholder rom.

 

Her er tre idéer til tematiserede cocktail parties

 

Mad men, 50’er tema:

Whisky, stram talje, sat hår, jakkesæt, cigar og jazz


Mexicansk tema:

Faverigt tøj, pinjata, avokado, rom, latino musik


Provence style cocktail party:

Lavendel, rustikke krukker, planter, broderi anglaise, hvide kjoler, kilehæl sandaler

 

Der er masser af temaer, du kan vælge til dit næste cocktail party. Kun fantasien sætter grænser!

xxx CSM

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og