Om Life&Beyond

Life & Beyond er alt mellem himmel og jord. Det er her, du kan læse alt fra klummer til karriereinterviews med vidt forskellige kvinder – historier som måske kan inspirere dig. I Life & Beyond er der plads til meget – det er en kreativ legeplads.

Life & Beyond er alt mellem himmel og jord. Det er her, du kan læse alt fra klummer til karriereinterviews med vidt forskellige kvinder – historier som måske kan inspirere dig. I Life & Beyond er der plads til meget – det er en kreativ legeplads.

Du vil med tiden kunne finde tips til rejser og indretning, kulinariske guides, boganmeldelser, temadrevet stof om emner som forskellige højtider, bryllupper etc. Det er også her, at artikler om kvinder er i højsædet. Fx interviews om: power moms, det at være/blive forældre, stress, innovation, uddannelse, mindfulness etc. Der er plads til det hele – der er plads til os alle.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet