Must-haves til din picnictur

Sommeren er over os, og det samme er det skønne vejr, som det gælder om at nyde i mens vi kan. På redaktionen elsker vi at spise frokost i det fri, og vi gør det, så ofte vi kan - gerne på et picnictæppe og med en kurv fyldt med lækkerier.

Sommeren er over os, og det samme er det skønne vejr, som det gælder om at nyde i mens vi kan.

På redaktionen elsker vi at spise frokost i det fri, og vi gør det, så ofte vi kan – gerne på et picnictæppe og med en picnickurv fyldt med lækkerier. Det er dog ikke kun maden, tæppet og kurven, der skal være styr på. Det gælder også om at have styr på alle de andre ting til turen. Vi har derfor samlet en række must-haves til din tur.

Læs også: Picnic to-go

Læs også: Picnicsteder i København

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet