4 ting som glæder andre

Her på redaktionen elsker vi at glæde andre. Det er skønt at få ros og anerkendelse. En hel dag kan reddes, eller bare gøres endnu bedre, ved at give lidt af os selv. Den glæde vi skaber er som en boomerang, der kastes afsted og som vender tilbage til os selv igen. Det kan være en god oplevelse i et godt selskab, en gave eller blot et simpelt kompliment. Vi har samlet et række af de ting, vi synes skaber størst glæde i hverdagen. Så gå allerede nu igang med at sprede glæde, og se hvor mange smil du kan få samlet sammen.

Er du lige kommet tilbage på arbejde eller på skolebænken efter en skøn og tiltrængt ferie, eller kender du en der er? Efter at have nydt nogle ugers sommerferie, kan det i hvert fald være en aaaanelse hårdt at starte op igen og derfor at der god grund til at glæde hinanden og hjælpe med til at gøre hverdagen lidt mere overskuelig!

Her på redaktionen elsker vi at glæde andre. Det er skønt at få ros og anerkendelse. En hel dag kan reddes, eller bare gøres endnu bedre, ved at give lidt af os selv. Den glæde vi skaber er som en boomerang, der kastes afsted og som vender tilbage til os selv igen. Det kan være en god oplevelse i et godt selskab, en gave eller blot et simpelt kompliment. Vi har samlet et række af de ting, vi synes skaber størst glæde i hverdagen. Så gå allerede nu igang med at sprede glæde, og se hvor mange smil du kan få samlet sammen.

LÆS OGSÅ: Life & Business Coach: Det tager tid at finde sin indre passion

Inviter på lækkerier med Made My Day

Inviter din veninde eller kæreste på mad, vin eller drinks med Made My Day på din smartphone. 

Alt du skal gøre er at oprette dig på mademyday.dk, og du kan herefter glæde andre ved at købe et gavekort på eksempelvis to kopper kaffe, to drinks eller noget helt tredje du vil dele med en du holder af. 

Send et brev

Findes der noget bedre end at modtage et brev eller et postkort fra sine nærmeste? Nej vel? Ikke nok med at det varmer indeni, så er det altid så hyggeligt at hænge postkortet eller brevet op derhjemme på opslagstavlen eller på køleskabet. Det forældes aldrig, ligesom en sms eller en mail gør, man kan nemlig altid tage det frem igen og få et lille smil på læben.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: August

Gør dig selv nyttig

Har din veninde lige fået en lille ny og trænger til lidt luft i hverdagen? Så gør dig selv nyttig! Du kan tilbyde din veninde at gå en tur med det lille søde vidunder, imens din veninde selv tager sig en lur, et dejligt varmt brusebad eller bare forkæler sig selv på sofaen med et magasin og en god kop kaffe.

Ha’ lidt ekstra med til en du har kær

Skal du mødes med veninden, kæresten eller din kammerat? Så overrask ham eller hende med en varm favoritdrik fra din nærmeste kaffebar. Baresso har alt hvad hjertet begærer indenfor både varme og kolde drikke. Er du mere til det søde? Så har de heldigvis også et hav af kager, croissanter og andet bagværk.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive