[single_post_category_name]

1 dec. – vind et luksus spaophold

Som bekendt er julen hjerternes fest, men hos ChriChri er det også gavernes fest. Vi vil derfor forkæle jer med vores ChriChri pakkekalender, hvor du hver dag fra d. 1. til 24. december har muligheden for at vinde skønne gaver. I dag er det d. 1. december, og derfor tid den første lækre gave i pakkekalenderen. Held og lykke!

___


DuGlemmerDetAldrig er hvad navnet antyder: Uforglemmelige oplevelser til 
dem du holder af. Vi sætter gang i december med at udlodde et festfyrværkeri af oplevelser, her på ChriChri. Førstepræmien er et Luksus Spaophold for 2 personer til en værdi af 3399 kr. Vinderen kan frit vælge mellem nogle af landets bedste spahoteller – så nyd det. 

Trøstepræmier er der også. Gennem vores mobile gavekoncept, Mademyday, udlodder vi 10 mindre kvalitetsoplevelser i København, Aarhus eller Aalborg.  

Glædelig jul fra os!

Besøg DuGlemmerDetAldrig og læs bl.a. mere og dagens skønne præmie. Du kan også læse meget mere om Mademydays mobile gavekoncept her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide