Koglekammerstage

Ingredienser

1 stk. lav skål
(ca. 15 cm i  diameter)

1 lille bundt enebær 

1 sæt fix og fixholder 

1 stor klump ler 

Ca. 5 – 8 stk. åbne kogler
(fyr eller pinje)

Værktøj

Blomstersaks

limpistol

Lars Jon er florist og medejer af BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN. I oktober 2014 udgav han bogen Nordisk Jul, der inspirerer sine læsere med kreative hjemmelavede juledekorationer til de kolde vintermåneder. Opskrifterne og teknikkerne er simple, så hele familien kan være med og har mulighed for at nyde naturen på en helt ny måde.  

Kogler er smukke i deres fulde form – men der er ikke noget smukkere, end når man skiller naturen ad og samler den igen til noget endnu smukkere. Som her en koglerose i kammerstage.

Sådan gør du

Sæt fix og fixholder i bunden af skålen og fyld ler i til ca. 1/2 cm fra kanten. Stik lyset i midten af skålen. Stil skålen med ler et varmt sted natten over, så leret kan tørre. Klip skællene af koglerne og læg dem i størrelsesorden. Lim kogleskællene på enkeltvis og start ude i kanten af skålen med at lime kogleskællene i cirkler på siden, hvor de største er yderst i kanten. Fortsæt indtil du har fyldt skålen ud. Slut af med at lime små stykker enebær mellem kogleskællene i kanten og inde ved lyset.

Tip: Gå aldrig fra tændte lys. Stil aldrig tændte lys i træk, da de kan løbe og sode. Vægen skal være ca. 1 cm lang. Hold altid lyset fri for støv og snavs omkring vægen. Hav altid vand stående i nærheden, hvis der skulle ske et uheld. Hav altid god afstand mellem lysene, så de ikke smelter hinanden.

 

Læs også: Dekorationer med blomster

Læs også: Print dine egne til & fra kort

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt