12 dec. – vind  en VitaViva gaveæske

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du I konkurrencen om dagens pakkekalender.

Når du deltager, giver du samtidig tilladelse til, at sponsoren af dagens præmie samt Club ChriChri, må sende dig spændende nyhedsbreve pr. e-mail.

Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Som bekendt er julen hjerternes fest, men hos ChriChri er det også gavernes fest. Vi vil derfor forkæle jer med vores ChriChri pakkekalender, hvor du hver dag fra d. 1. til 24. december har muligheden for at vinde skønne gaver. I dag er det d. 12. december, og derfor tid endnu en lækker gave i vores pakkekalender. Held og lykke!

___

Beauty-pakken fra Vitaviva er sammensat med formålet om, at give hud, hår og krop et ekstra boost i de kolde og mørke vinter måneder.

Great Hair Complex er den helt rette sammensætning af næringstoffer, som bl.a. biotin, savpalme og silica – ingredienser som alle bidrager til fyldigere og stærkere hårvækst.

Juice Complex er en kraftfuld sammensætning af diverse bær, som er rige på antioxidanter, vitamin C og E, samt betydelige mængder calcium, magnesium og folinsyre – ideelt til at beskytte huden og reducere aldringstegn.

Brazilian Burn with Acai er en speciel blanding af urter og acai bær – næringsstoffer som er med til at øge kroppens fedtforbrænding og udskillelse af skadelige giftstoffer.

Besøg VitaViva lige her

Vinderen vil blive kontakt i morgen d. 13 december.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide