Julebag med Team ChriChri

 

ChriChri redaktionen startede julen lidt tidligt i år med at bage de fineste honningkagehuse med hjælp fra den søde Christina fra Kagekompagniet. Christina hjalp os til hvordan vi skulle dekorere og samle vores huse, og uden hende var vores resultater nok ikke blevet helt lige så vellykkede – som vi selv vover at påstå at de er. Bedøm selv og kast jer evt. ud i at lave honningkagehuse i weekenden. 

Ovenfor kan I se en lille stemningsvideo fra vores hyggelige julebagedag hos Christiane. 

At lave honningkagehuse er en juletradition alle kan være med til – store som små. Hos ChriChri turde vi dog ikke kaste os ud i et alt for omfattende projekt og fik derfor hjælp af Kagekompagniet. Hos Kagekompagniet kan du hente remedierne til at lave dit eget perfekte honningkagehus derhjemme. Men der findes masser af opskrifter hvis du har mod på at lave dit eget hus fra bunden. Vi brugte pinterest og Instagram til at lade os inspirere til lige det hus vi ønskede. Lav f.eks. dit hus i pastelfarver, pangfarver eller hold det rent og minimalistisk i hvid. 

Honningkagehuset bidrager, foruden at være fint at kigge på, med den de skønneste duft at julebag, der varer hele december og til og med kan gemmes til næste jul. 

Du kan læse mere om kagekompagniet her.

Videoen er lavet i samarbejde med Muse Me Channel.

Læs også: Hvordan kommer du i julestemning?

Læs også: Når vores naboer holder jul

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være