[single_post_category_name]

Eksperten fortæller om dating

Valentines ugen står i kærlighedens tegn, og på lørdag rammer årets største date night. Her på ChriChri er vi fan af dates, både de gode og de akavede, for om ikke andet, har man jo en god historie at fortælle veninderne. Vi har tidligere spurgt vores kærlighedsekspert om sex og parforhold, og som rosinen i pølseenden, fortæller hun os i dag om dating. For hvordan finder man egentlig den rette partner? Og er tinder et go eller no-go?


Datingmarkedet kan være hårdt og brutalt. Men hvad kan man selv gøre, for at finde den rette partner?

Når man skal møde nye mennesker, er det vigtigt at være åben og nysgerrig. Derudover er det også en stor hjælp, hvis man har en god portion selvværd, og et glimt i øjet.

Derudover er det en god ide at gøre sig bevidst, hvilke værdier man anser som vigtige hos en potentiel partner. Pas dog på med mængden af kriterier. Er der for mange, kan der godt gå lang tid imellem datsene. Det er altså ikke alt der kan planlægges, og sommetider tiltrækkes man mere af folk som er meget forskellig fra en selv – her kan der altså være rigtig meget at lære.

Det er blevet in at søge efter en partner på nettet og via mobilen (tinder, dating.dk mm). Tror du virkelig man kan finde kærligheden her?

Det tror jeg bestemt man kan, hvorfor skulle man dog ikke kunne det!? Forventningsafstemning er dog en meget god ting, og spørge sig selv, om man søger en flirt, et one night stand, eller en partner for livet.

Jeg har faktisk en sød historie fra det virkelige liv:
En af mine venner, som havde været single i et par år, så følgende opslag på tinder: “Nørd-inde søger kærligheden, og den må gerne være sjov følsom og intelligent”. Hun så hereafter på hans profilbillede, hvor han havde skrevet: “Jeg kan lige så godt sige det som det er: Jeg er lavet af laks”. Hun var træt af mænd der skulle flashe deres muskler og biler, og blev derfor straks lun på laksen, for hvad var han mon for en fisk? Idag er de kærester, og meget forelskede.

Der er flere der stresser over ikke at have en partner, men man siger jo at “det kommer mens man mindst venter det”. Tror du det er rigtigt?

Det tror jeg bestemt der er noget om. Hvis man ikke fremstår for ivrig, men derimod hviler i sig selv, og har selvværdet i orden, så fremstår man automatisk mere åben, og attraktiv på det modsatte køn.

Hvad er dine bedste dating råd?

·   Smil, både med øjne og mund.

·   Vær dig selv

·   Vær åben, imødekommende og ærlig

·   Vær empatisk

·   Lyt og spørg

·   Find de positive sider hos din date, og anerkend dem

 

Læs også: Mænd vs. kvinder: fest & flirt

Læs også: Sexologen fortæller om sex

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide