[single_post_category_name]

Vind lækkerier fra Elizabeth Arden

Påsken har i disse dage bragt masser af “påskeæg” med sig, og i dag har tre heldige læsere muligheden for at vinde tre skønne produkter fra hudplejeserien Flawless Future fra Elizabeth Arden. De tre produkter du kan vinde er:

·   Flawless Future Caplet Serum

·   Flawless Future Eye Gel

·   Flawless Future Moisture Cream SPF 30

Præmien har en værdi af 1.285 kr.

Om den unikke hudplejeserie skriver Elizabeth Arden følgende:

Videnskabelige undersøgelser viser, at et højt stressniveau kan fremskynde aldringen med op til 10 år. Har du nogensinde kigget dig i spejlet og til din overraskelse set, at dit hektiske liv står skrevet overalt i dit ansigt i form af linjer, pigmenteringer, tørhed, mangel på glød mm? Elizabeth Ardens hudplejeserie Flawless Future takler hudens første alderstegn, og hjælper dig med at genvinde din perfekte hud, så den ser stressfri ud, selvom du ikke er det.

Pssst… du kan finde svaret på dagens konkurrence lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide