Gæk, gæk, gæk giv et påskeæg væk

“En vintergæk
en sommernar,
en fugl foruden vinger,
en lille ven, som har dig kær,
en kærlig hilsen bringer”

Påsken er lige om hjørnet, og det er blevet tid til at sende gækkebreve ud til sine nærmest i håb om, at de aldrig gætter afsenderen. Skulle det dog alligvel ske at dine kære var kloge nok til at gætte dit navn, så har vi nedenfor samlet en række påskeæg til de heldige.

The Egg, Simply Chocolate

Fint påskeæg i kobber fra Simply Chocolate. Ægget indeholder 15 stk. håndlavet massiv chokolade som er pakket hver for sig, og med forskellige varianter.

EGG, Lakrids by Johan Bülow

Lækre sølvmarmorerede lakrids-eggs fra Lakrids by Johan Bülow. Hver kugle indeholder sød lakrids drageret i schweizisk Dulce de Leche-chokolade tilført et strejf af lakridspulver og havsalt og til sidst omsluttet af en sprød sukkerskal.

Magasin Chokolade

9 cremeæg med fyld af rom-, pistacie- og nougatcreme overtrukket med lækker lys og mørk chokolade. Chokoladeæg med cremet fyld af nougat, pistacie og rom.

No Bunny. No Cry, Simply Chocolate

Smuk krukke i glas med kork låg indeholdende islandsk lakrids dyppet i mælkechokolade og rullet i lakrids pulver. Flot glas krukken du kan bruge bag efter.

Påskeæg, Nicolas Vahé

Dekorativt påskeæg fra Nicolas Vahé i porcelæn. Indeni er der 12 små lækre påskeæg. Ægget kan bruges som dekoration år efter år. Vælg mellem tre forskellige varianter med hver sin flotte farve.

Pocelænsæg, Summerbird

Økologisk påskeæg med fyldt chokolade, nougat og knust kakaobønne. Sendes med håndskrevet gækkebrev, hvis det bestilles fra summerbird.dk. 

The very last supper

Krukke i glas med kork låg fra Simply Chocolate med runde gule chokolader med ristet hasselnød dækket i hvid chokolade og passionsfrugt.

 

Kan indeholde affiliate links.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være